Ezek voltak 2022 leginkább szívmelengető pillanatai

2022. december 31.
Tudjuk, hogy néha nehéz elhinni, de 2022-ben is voltak ám ilyenek!

Ez az év is hozott sok-sok olyan pillanatot, amire jó visszaemlékezni most, hogy véget ér. Nem garantáljuk, hogy kibírod meghatódás nélkül, ha mindet végignézed!

Úton az első Rihanna-baba

A barbadosi énekesnő az év elején robbantotta fel az internetet, amikor bejelentette, hogy első gyermekét várja. A szemfüles rajongók már 2021 végén sejtették, hogy hamarosan hivatalosan is megerősítik majd a gólyahírt, amikor ugyanis Barbados államformája független köztársasággá változott és Rihannát egy látványos ünnepségen nemzeti hősnőnek kiáltották ki, narancssárga Bottega Veneta ruhája alatt egészen jól látszott a kerekedő pocakja. Szembetűnő volt az is, hogy gyakran pihentette a kezét a hasán, ösztönösen is védve a szíve alatt hordott kisfiút, aki úgy volt, hogy egy barbadosi luxusbirtokon látja meg a napvilágot.

Rihanna terhespocakja

Katalin és Vilmos sírva nevetett

Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné március 17-én vett részt egy Szent Patrick-napi palotaőr-felvonuláson az angliai Aldershotban, ami újabb jó alkalmat szolgáltatott György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg anyukájának, hogy az általa amúgy is imádott zöld színt viselje. Ezen a felvonuláson nevette meg őket Rob Money alezredes, amikor 20 hónapos lánya, Gaia Money fejére tette a palotaőrök egyik jelképeként számontartott medveprém kucsmát.

Vilmos és Katalin hercegné nevetnek

Heidi Klum „irtózatosan vicces” jelmeze

Ha nem tudnánk, hogy ki van a képen, valószínűleg mindannyiunkat kilelné a hideg, ahányszor csak ránéznénk… Ebbe az egyszerre nagyon csúnya és vicces halloweeni jelmezbe Heidi Klum szupermodell bújt, aki évről évre arra törekszik, hogy felülmúlja korábbi kosztümjeit (ezt elnézve jövőre nem lesz könnyű dolga!) A The Hollywood Reporternek azt is elárulta, hogy 4 hónapon át készült a gyűrűsféregjelmez, amit 12 óra(!) leforgása alatt tudott magára ölteni. Bár biztos, hogy nem ez volt élete legkomfortosabb maskarája, a hatásvadászatot sikerült kimaxolnia!

Heidi Klum halloween-jelmeze

Leo Messi és a mamája

Lionel Messi nagyon sokat tett azért, hogy az argentin válogatott nyerje a 2022-es labdarúgó-világbajnokságot, egy önmagában is emlékezetes fináléval. Ez az ország 36 éve nyert utoljára világkupát, így nem csoda, hogy mindenki öröme hatalmas volt! Az aranylábú focista két gólt is lőtt a sorsdöntő mérkőzésen, az igazán szívmelengető pillanatok azonban a nagy meccs után következtek: ezek egyike az, ahogy a sportoló az ünneplő tömegben keresi, majd megtalálja büszke anyukáját, Celia Maria Cuccittinit, és egymás nyakába borulva ölelkeznek.

Az idei John Lewis karácsonyi film

A brit áruházlánc minden évben előrukkol egy szívhez szóló karácsonyi reklámmal, a 2022-es azonban különösen meghatóra sikeredett! A másfél perces videó költségvetése jóval alacsonyabb volt a korábbiaknál, ez azonban semmit sem változtatott az összhatáson, sőt! A főszereplő, John Paul Hurley szemmel láthatóan igyekszik, hogy felnőtt fejjel megtanuljon gördeszkázni, még akkor is, ha kezdetben csak csetlik-botlik. A lelkes, de kissé kétballábas gördeszkás még a munkahelyén is oktatóvideókkal próbálja csiszolgatni a tudását, egy könnyfakasztóan nemes célért!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?