Ez 2022 öt legjobb új karácsonyi dala a Backstreet Boystól Lindsay Lohanig

2022. december 12.
A hangolódást a karácsonyi szezonra már javában elkezdtük, és ahogy közeledünk az ünnepekhez, úgy kerülnek egyre gyakrabban elő a karácsonyi dalok. Idén is számos olyan sláger született, amik garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot.
  • Nem valószínű, hogy születik még valaha olyan karácsonyi dal – az elvi lehetőséget persze nem zárhatjuk ki –, mint amilyen Mariah Carey All I Want For Chirstmas Is You-ja vagy George Michael Last Chirstmase, azért 2022-ben is íródtak olyan karácsonyi zenék, amik meghozzák az ünnepi hangulatot. 
  • A Backstreet Boys régi slágerét dolgozta fel idén, és egy egész karácsonyi albummal kedveskedett a rajongóinak.
  • Lindsay Lohan idén új karácsonyi filmmel tért vissza, amihez egy régi klasszikust énekelt el.

Meglepő, hogy még soha nem adott ki karácsonyi albumot a Backstreet Boys, az idei az első ilyen művük. Rajtuk kívül nagyon sok előadó örvendeztetett meg minket 2022-ben jobbnál jobb karácsonyi dalokkal, amiket felvehetünk a régi slágerek mellé a lejátszási listánkra. Már csak azért is érdemes a karácsonyi zenékkel hangolódnunk az ünnepre, mert a háziállatok is imádják

Last Christmas Backstreet Boys-módra

Nem bízta a véletlenre a Backstreet Boys az első karácsonyi albumán. George Michael örökzöldjét, a Last Christmast dolgozták fel, melyhez klipet is forgattak. Az albumon találhatók persze eredeti dalok is a zenekartól, például a Together és a Happy Days című karácsonyi dalok. 

Alicia Keys is karácsonyi albumot adott ki

A December Back 2 June című dal Alicia Keys 2022-ben megjelent karácsonyi albumáról való, melyen tíz olyan dalt adott ki az énekesnő, melyek az ünnepekhez kapcsolódnak. 

Camila Cabellónál cukibban senki sem mondja azt, hogy Christmas

Az I’ll Be Home For Christmas egy mariachi stílusú feldolgozása a klasszikus karácsonyi dalnak, amit már csak azért is érdemes meghallgatni – amellett, hogy biztosan jobb kedvünk lesz tőle –, mert Camila Cabello iszonyatosan cukin ejti ki a Christmas szót. 

Imádjuk Phoebe Bridgers szomorú karácsonyi dalát idén is

Aki a melankolikusabb karácsonyi dalokat szereti, egyértelműen Phoebe Bridgers So Much Wine című dala lesz a kedvence 2022-ben. Az énekesnő párja, Paul Mescal szintén beszállt az alkotásba és hallható a dalban. 

Lindsay Lohan nem csak a filmvászonra tért vissza

Már korábban is voltak énekesnői szárnypróbálgatásai Lindsay Lohannek, ám idén nemcsak a Netflix karácsonyi filmjével, a Karácsonyi románccal a képernyőre tért vissza, de az énekléshez is. A film egyik betétdala a Jingle Bell Rock című klasszikus karácsonyi dal, amit a színésznő énekel el a filmben.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!