Minden eszedre szükség lesz, hogy megtaláld az elrejtett kesztyűt a csirkék között

2023. január 04.
Egy gumikesztyűt rejtettek el a kép készítői az igen mozgalmas optikai illúzión. Emiatt nem is könnyű megoldani a feladványt. Csak az emberek 3 százaléka képes 20 másodpercen belül rábukkanni a csirkék között rejtőző kesztyűre.
  • Nagyon zsúfolt képen kell megtalálnunk egy gumikesztyűt, ezért nem könnyű a feladat.
  • Mivel nagyon hasonlít egy csirke tarajára, ezért még nehezebb rábukkanni a rejtett tárgyra az optikai illúzión.
  • Nem csoda, ha az emberek többsége csak a fejét vakarja a képet látva.

A rejtett képes feladvány lázban tartja az internetezőket, mert senki sem tudja megtalálni a rengeteg csirke között a gumikesztyűt. Vannak persze olyanok, akik kivételek ez alól, a rekord 20 másodperc. Ha tehát ennél gyorsabbak vagyunk, mi lehetünk a csúcstartók.

Ha 19 másodperc alatt megtaláljuk a gumikesztyűt a csirkék között az optikai illúzión, rekorderek lehetünk

Ha 19 másodperc alatt megtaláljuk a gumikesztyűt a csirkék között az optikai illúzión, rekorderek lehetünk

A színes rajzot a Rainbow International nevű brit kereskedelmi cég készítette, hogy ezzel tegye próbára az emberek megfigyelő képességét. Alaposan feladta vele a leckét az internetezőknek, mivel nagyon nehéz rábukkanni a gumikesztyűre a csirkék között. Átlagosan egy percre van szüksége ahhoz az embereknek, hogy megtalálják a képen

A csirke taraja nagyon hasonlít egy gumikesztyűre, ez teszi különösen nehézzé a fejtörőt. Az agyunkat könnyű becsapni, ezért annyit segítünk, hogy ne olyan színű gumikesztyűt keressünk, mint a csirkék a képen, hanem pirosat. 

Ha még mindig nem sikerült megtalálnunk, további támpontot adunk azzal, hogy eláruljuk, a kép alján kell keresgélnünk a gumikesztyűt. De ha nem akarjuk tovább keresgélni, egy kis hajtás után megmutatjuk a megoldást is.

Tegyük próbára magunkat más fejtörőkkel is: keressük meg például a telefont a képen, vagy találjuk meg, ki lehetett a tolvaj a szomszédok közül ebben a rejtvényben.

Mennyi idő alatt találtuk meg a gumikesztyűt a képen?

Mennyi idő alatt találtuk meg a gumikesztyűt a képen?

Forrás: Daily Mail Fotó: Rainbow International

Olvass tovább!