Zseni vagy? Akkor találd meg mind a 25 karácsonyi filmet a képen!

2022. december 18.
A trükkös fejtörőből kiderül, mennyire vagyunk a karácsonyi filmek szakértői, megtaláljuk-e az ikonikus ünnepi filmjeleneteket, amiket rongyosra néztünk már gyerekkorunkban.
  • 25 ünnepi film karácsonyi jeleneteit rejtették el a feladványon.
  • A MagicFreebiesUK fejtörőjén felfedezhetjük, ha alaposabban megnézzük, például a Grinch és természetesen a Reszkessetek, betörők! ikonikus jeleneteit is.
  • Csak az igazi karácsonyifilm-rajongók találják meg mind a 25 elrejtett filmet!

Ha már megtaláltuk az összes Mikulást vagy éppen rénszarvast az ünnepi fejtörőkön, tegyük próbára magunkat, hogy az is kiderüljön, van-e még pótolnivalónk, ami a karácsonyi filmeket illeti. Ha úgy gondoljuk, hogy már rongyosra néztünk minden ünnepi filmet a Netflixen, tegyük próbára magunkat a Magic FreebiesUK feladványával.

25 karácsonyi film ikonikus jelenetét rejti a feladvány

25 karácsonyi film ikonikus jelenetét rejti a feladvány

25 karácsonyi film ikonikus jeleneteit szedték össze egyetlen képen, és bizony komolyan gondolkodnunk kell, hogy az összeset felfedezzük. Szerelmes karácsonyi filmektől a régi kedvenceken át a modern klasszikusokig mindet összegyűjtötték, hogy kitalálhassuk. 

Persze nemcsak kifejezetten karácsonyi filmek kerültek a feladványra, hanem például a Szellemirtók 2. is, aminek egyik legjellegzetesebb jelenete játszódik az ünnepen. De nem hiányozhat a Tapló Télapó és a Grincs mellett természetesen a Reszkessetek, betörők! sem, melynek főszereplőjét, Kevin McCallistert kell keresnünk a képen. 

Aki megtalálja az Igazából szerelemből Billy Macket, tényleg elmondhatja magáról, hogy ő már minden karácsonyi filmet látott. De akinek nem sikerül mind a 25 ikonikus ünnepi filmet megfejteni, az se csüggedjen, még van ideje pótolni a filmeket az ünnepek alatt, miután megnézte egy kis hajtás után a megoldást.

Ha pedig további fejtörőkre vágyunk, hogy kikapcsolódhassunk, próbáljuk megtalálni a női arcot a képen, vagy találjuk ki, melyik ajándéknak nem örülhetett az ünnepelt ezen a feladványon.

Forrás: Daily Mail Fotó: MagicFreebiesUk

Olvass tovább!