Ez az esküvői meghívó lesz a legmenőbb 2023-ban

2023. január 12.
Ahogy változnak a korok, úgy változik az esküvői meghívók divatja is. 2023-ban sokkal szofisztikáltabb, mégis kreatívabb trendek veszik át a minimalizmus helyét az esküvői meghívók terén.
  • 2023-ban sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a párok az esküvői meghívó borítékára, mint korábban.
  • Nemcsak a betűk és színek, de a textúra is fontos lesz.
  • A párok sokkal több elegáns és luxust sugalló részletet akarnak az esküvői meghívóra csempészni.

A nagy nap az esküvői meghívók elküldésével kezdődik. A vendégek számára az első benyomást a nagy napról ez a kis papírkártya és boríték adja, így már ezzel megadhatjuk a felütést ahhoz, milyen is lesz az esküvőnk.

Az esküvői meghívó fontos része a boríték

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a boríték is, és az esküvői meghívó szerves részének tekintik a párok

Egyre nagyobb hangsúlyt kap a boríték is, és az esküvői meghívó szerves részének tekintik a párok

Az elmúlt években tapasztalható volt már, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kap a boríték is, és az esküvői meghívó szerves részének tekintik a párok. 2023-ban ez csak tovább erősödik. Különböző színek, textúrák és nyomatok jelennek meg már az esküvői meghívó borítékán is, így már ezzel kialakul az első benyomás a házasulandókról a vendégekben. Ne legyintsünk tehát a borítékra, válasszunk gondosan, a meghívóhoz passzolót, ne elégedjünk meg egy sima fehér vagy egyszínű darabbal.

Fókusz a betűkön

A kalligrafikus betűk sokkal hangsúlyosabbá válnak 2023-ban az esküvői meghívókon

A kalligrafikus betűk sokkal hangsúlyosabbá válnak 2023-ban az esküvői meghívókon

Továbbra is népszerűek maradnak a letisztult, tiszta betűtípusok az esküvői meghívókon, ám ezt gyakran valamilyen drámai, kalligrafikus szöveggel kombinálják a párok, amivel modern, ugyanakkor végtelenül romantikus hangulatot kap az esküvői meghívó.

Az ördög a részletekben lakozik

A szofisztikált részletek, a pecsét, a pergamenpapír, most még többet számítanak a meghívóknál

A szofisztikált részletek, a pecsét, a pergamenpapír most még többet számítanak a meghívóknál

A mondás az esküvői meghívókra is áll. Nem csoda, ha a házasulók minél több exkluzív, szofisztikált részletet akarnak sűríteni az esküvői meghívójukra is. A viaszpecsét, a pergamen és a személyre szabott szalaggal való lezárás különösen népszerű lesz 2023-ban. 

Minden forma megengedett a meghívónál

Az esküvői meghívók elszakadnak a tradicionális formáktól

Az esküvői meghívók elszakadnak a tradicionális formáktól

A klasszikus sosem megy ki a divatból, de 2023-ban azért sokan lesznek, akik formabontó esküvői meghívót választanak. Engedjük el a fantáziánkat, és álmodjunk nyugodtan kerek, háromszög alakú meghívót, a geometria formák sora végtelen, és csak a fantáziánk szab határt annak, milyen legyen az esküvői meghívónk.

Ezek a színek lesznek lesznek a menők

2023-ban vibráló színű esküvői meghívókat látunk majd

2023-ban vibráló színű esküvői meghívókat látunk majd

Ahogy az esküvői ruhánál vagy az eljegyzési gyűrűnél, úgy az esküvői meghívónál is vannak olyan színek, melyek különösen népszerűek lesznek 2023-ban.

Élénk és ragyogó A vibráló, élénk sárga, zöld, magenta nemcsak a divatvilágot és az ékszereket ragyogja be 2023-ban, hanem az esküvői trendek közé is megérkezett. Idén, aki valóban divatos esküvői meghívót szeretne, nem riadhat vissza egy csodásan vibráló sárgától vagy kobaltkéktől!

Levendula, az év színe A Pantone 2023-ban a Digital Lavendert választotta az év színének, ami tökéletesen illik egy esküvő alapszínéhez is. Így minden kiegészítőt, az esküvői meghívótól a csokron át a koszorúslányok ruhájáig nyugodtan öltöztessünk a levendulának ebbe a csoda szép árnyalatába.

A levendula is népszerű lesz az esküvői meghívóknál

A levendula is népszerű lesz az esküvői meghívóknál

Klasszikus, semleges színek Soha ne becsüljük le a klasszikusokat, különösen, ha esküvőről van szó. Ráadásul a bézs lesz az idei év nagy visszatérője a színek esetében, megannyi csodás árnyalattal, cseppet sem unalmasan, így a semleges paletta színei közül is választhatunk a stílusos esküvői meghívóhoz, akár kombinálva is a gyönyörű pasztellárnyalatokat.

Forrás: Pure Invitation Fotó: Getty Images

Olvass tovább!