Valentin-napi meglepetések szerelmeseknek és szingliknek

2023. február 12.
Az egyik legjobb, ha nem a legjobb dolog a világon, amikor van valaki, akire, ha csak rágondolunk, már mosolygunk, aki a nehéz perceinket is képes megszépíteni, akinek képesek vagyunk napokon, heteken át gondolkodni egy-egy ajándékán, mert semmit nem szeretünk annyira, mint őt a legboldogabbnak látni – és akinek szeretnénk minden évben egy igazán különleges meglepetéssel készülni Valentin-napon. Megtalálni a tökéletes ajándékot nem egyszerű dolog. Íme ezért pár tippünk ami mindenkinek és önmagunknak is örömöt fog okozni.
Valentin-napi meglepetések szerelmeseknek és szingliknek

Ez a valaki lehet a szerelmünk, egy barátunk, egy családtagunk – nincs rá szabály, kinek okozhatunk ilyenkor hatalmas örömet. Azt a fajta örömet, amit az ember akkor érez, ha olyasvalamit kap, amiről tudja, látja, hogy fontos volt a másiknak, mert időt és energiát áldozott arra, hogy teljesen ráhangolódjon, megtalálja a legszemélyesebb, legkedvesebb dolgot, amit csak adhat.

Klasszikus egy csavarral 

Amióta a világ világ, virágot adni és kapni boldogság. Az a pillanat, amikor a kezünkben fogjuk a friss csokrot, amikor először megérezzük az illatát – az az élet tökéletes percei közé tartozik.Virágot ajándékozni szerintünk művészet. Mert mi lehetne jobb ajándék egy személyre szabottan összeállított csokornál, aminek minden szálában benne van a törődés, a másikra való maximális odafigyelés, amitől minden érzékszervünk életre kel? 

A Flowy egy újdonságot mutat be, mégpedig a parfüm rózsákat, amiknek az illata jóval tovább tart, és jóval intenzívebb, mint a társaiké. Nem mindennapi virágok, valódi ünneppé varázsolnak bármilyen alkalmat – megkoronázzák a legszebb pillanatokat.

Valentin-napi meglepetések szerelmeseknek és szingliknek

Csokor 24900 Forinttól

Valentin-nap olasz életérzéssel fűszerezve

Egy különleges és egyben izgalmas Valentin-napi vacsorát keresel szerelmednek, mely minden érzékszervedet megmozgatja? Egy estét, ahol találkozik a legkiválóbb ízvilág a pezsgő olasz életkedvvel Február 14-én a The Ritz-Carlton, Budapest egy szenvedélyes menüvel várja a szerelmes párokat. A szálloda séfje, Eric Testa és csapata, egy ínycsiklandó háromfogásos menüsort állítottak össze, melynek célja egyszerű: szerelembe esni.

Érkezéskor egy “Szerelmi bájital” indítja az estét, követve a legkiválóbb fogásokkal, miközben határtalan mennyiségben érkezik az aranyló prosecco elő zenével kísérve. Különleges ízek szeretettel megfűszerezve várják a szerelem ünnepének rajongóit az OTTIMO éttermünkben.

Menü ára: 35000 Forint + 14% szervizdíj per fő. További részleteket ide kattintva tudhatunk meg.

Az ördög a részletekben rejlik

A tökéletes vacsora függ természetesen a társaságtól, és az outfittől, hiszen az adja meg az alaphangulatot. A Celeni izgalmas darabjai és kiegészítői garantáltan különlegessé varázsolnak minket.

13 fotó megtekintése
Sarolt T shirt  125 Eur helyett most 100
Fehérló body  205 EUR helyett most 164
Elena Shirt 145 Eur helyett most 116
Purple Comb 38 EUr
Celeni Comb 28 eur
Frill Earrings 38 eur
Párta earrings 42 eur

Kényelem mindenek felett

Semmi sem tudja elrontani az estét úgy, mint egy rossz cipő. A Högl shoes mindenre kínál megoldást. Merd feldobni egy színes darabbal az amúgy elegáns szettedet.

Valentin-napi meglepetések szerelmeseknek és szingliknek

A nagy kérdésre várva 

Úgy érezzük közeledik a nagy kérdés? Akkor nem csoda, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. A hibátlan manikűrön kívül ne feledkezzünk meg a kezünkről sem. Foglaljunk magunknak egy Moroccan Spa hand oil rituálét (5900 Forinttól) a Metropolitan Art of Beauty szalonban. Selymes kezek garantálva!

De ki gondol a szinglikre? 

Nem kell akkor sem otthon a TV előtt búslakodni, ha éppen nincs párunk. Egy rózsaillatmentes, de annál izgalmasabb estére invitálunk mindenkit a belváros szíveben elhelyezkedő Kaffee Wien-be!

Nem kell, hogy ebben az évben a Valentin-nap egy kínszenvedés legyen. Tarts velünk az Anti Valentines Day eseményünkre és bebizonyítjuk mindenkinek, hogy igenis jó néha nemet mondani a szerelemre és önmagunkat választani.

Dj LELLE fenomenális mixei, izgalmas koktélok és a Kaffee Wien hangulata várja azokat, akik éppen most nem szerelemre vágynak, hanem egy cool estére, ahol önmaguk lehetnek és csakis a maguk kedvéért veszik fel a magas sarkút vagy a kis feketét. Le a szerelemmel és irány a szabadság!

Forrás: Simly Creative, Fotó: Getty Images