A Valentin-napi horoszkóp szerelmes energiákat ígér a csillagjegyeknek

2023. február 07.
Február 14. az a nap, amikor Ámor nyila célba talál és a szívünk kiugrik a helyéről. Idén még nagyobb esély van arra, hogy a csillagjegyek rátaláljanak egy új szerelemre vagy kapcsolatuk új szintre emelkedjen az asztrológus szerint. Mindez annak köszönhető, hogy a Vénusz a Halak jegyében áll, ami a lehető legkedvezőbb csillagállás a szerelem szempontjából.
2023-ban szerelem szempontjából a lehető legkedvezőbb a csillagállás Valentin-napon és környékén.
  • Az idei Valentin-napon nem számít, hogy párkapcsolatban élünk, épp epekedünk valaki után vagy szinglik vagyunk.
  • Az asztrológus szerint a legfontosabb, hogy ne csak mások iránt mutassuk ki a szeretetünket Valentin-napon, hanem magunk iránt is. 
  • 2023-ban szerelem szempontjából a lehető legkedvezőbb a csillagállás Valentin-napon és környékén.

Nem csak az járul hozzá az asztrológus szerint, hogy a 2023-as Valentin-nap tüzesebb és szerelmesebb lesz, hogy a Vénusz a Halak jegyében áll. A Mars (az energia és vitalitás bolygója) az Ikrekben, míg a Plútó (a szex bolygója) a Bakban áll, ami az asztrológia szempontjából annyit jelent, hogy sokkal intenzívebb szexuális energiák veszik körül a csillagjegyeket. 

A Vénusz mellett a Neptunusz is a Halak jegyébe érkezik Valentin-napra, ami fokozza a romantika iránti vágyat.

Mindent egybevéve, a 2023-as Valentin-nap forgószélszerű, mégis teljesen tiszta és őszinte érzelmeket hoz majd a csillagjegyeknek. Ha szeretnénk látni, mit ígérnek a csillagok egész évre a szerelemben és párkapcsolatban, olvassuk el a 2023-as nagy szerelemhoroszkópot és szexhoroszkópot is.

Kos (március 21. – április 19) Valentin-napi horoszkópja

Az elmúlt időszakban mintha nem is a Földön járt volna a Kos, ezért különösen fontos, hogy Valentin-nap alkalmából egy olyan estét szervezzen, amire ő és partnere is sokáig emlékezni fog. Nézzék a csillagokat a szabad ég alatt, és hagyják, hogy átjárja az este különleges hangulata a párjával együtt. Az már csak hab a tortán, ha még egy kis forralt bort vagy forró kakaót is visznek magukkal, miközben megkeresik a saját csillagképüket az égen.

Bika (április 20. – május 20.) Valentin-napi horoszkópja

Az utóbbi időben olyan volt a Bikák szerelmi élete, mint a hullámvasút. Emiatt érdemes Valentin-napon visszatérni az alapokhoz. Mint a legérzékibb csillagjegynek, a Bikák romantikus igényei végtelenül egyszerűek: csak együtt akarnak lenni azzal, akit szeretnek, és egy kis fizikai érintésre vágynak. Ha ehhez Valentin-napi tervként hozzáadnak némi szenvedélyt és luxust, például romantikus naplementét, majd egy finom vacsorát, amit egy szexi éjszaka követ, a Bikáknál nem lesz elégedettebb ember a világon. Nem kell nekik más, csak egy kis érzékiség.

Ikrek (május 21. – június 21.) Valentin-napi horoszkópja

A csillagjegy szülöttei általában ódzkodnak a Valentin-naptól. Ennek legfőbb oka, hogy a szerelmi életük folyton változik. Idén sem szeretnének nagy ünneplést csapni, mivel előfordulhat, hogy kapcsolatuk épp válságot él meg, a munkahelyükön pedig a szokásosnál is nagyobb a stressz. Inkább egy nyugodt estére vágynak otthon egy pohár borral, esetleg néhány baráttal. 

Rák (június 22. – július 22.) Valentin-napi horoszkópja

A Rákok a lehető leghagyományosabb Valentin-napot szeretnék, rózsákkal és vacsorával. Némi csavarral. Miután megvacsoráztak egy jó étteremben a barátaikkal vagy szerelmükkel, nagyot buliznak. A lényeg, hogy táncolhassanak. Engedjenek el minden feszültséget magukból ezen a napon. A Rákok azt érezhetik, hogy szerelmükkel tovább mélyül a kapcsolatuk Valentin-napon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) Valentin-napi horoszkópja

Amikor bizonyságát szeretné adni szerelmének az Oroszlán, egyértelműen a több mindig több elvet vallja. Erre tökéletes alkalmat ad a Valentin-nap a csillagjegy szülötteinek. Ember nagyságú üdvözlőkártya tele szerelmes versekkel, több virágcsokor és kazalnyi édesség, csók a város legromantikusabb pontján, élő zenei aláfestéssel, dekorációval és tűzijátékkal. Ezen a napon az Oroszlánok nem ismernek mértéket, sem a hálószobában, sem azon kívül.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) Valentin-napi horoszkópja

A romantika és szerelem ünnepe a Szüzek számára egy csodaszép kapcsolat kezdetét vagy megújulását jelenti. Tökéletes alkalom ez a Valentin-nap a csillagjegy szülöttei számára, hogy kimutassák elköteleződésüket párjuk felé. Ha az első randit tervezik, olyan erős kapcsolódást tapasztalhatnak a Szüzek, amilyet korábbi párjaikkal sosem. A csillagok is azt akarják, hogy most essenek szerelembe a jegy szülöttei. 

2023-ban szerelem szempontjából a lehető legkedvezőbb a csillagállás Valentin-napon és környékén.

2023-ban szerelem szempontjából a lehető legkedvezőbb a csillagállás Valentin-napon és környékén

Mérleg (szeptember 23. – október 22.) Valentin-napi horoszkópja

Már rég tettek romantikus gesztust párjuk felé a Mérlegek. Ez a Valentin-nap most remek alkalom lesz, hogy ezen változtassanak. Általában jól ki tudják mutatni legbensőbb érzéseiket is párjuk felé a csillagjegy szülöttei, ha kicsit az érzéseikre koncentrálnak, ez most is sikerül. És a viszonzás sem marad el. Az biztos, hogy erre a Valentin-napra még hosszú ideig emlékezni fognak a csillagjegy szülöttei.

Skorpió (október 23. – november 21.) valentin-napi horoszkópja

A Skorpiók mindig készek arra, hogy ünnepeljék a hedonista és érzéki énjüket, nem csak Valentin-napon. Ugyanakkor ez a nap remek alkalom arra, hogy kísérletezzenek párjukkal és jól érezzék magukat. Engedjék szabadon játékos énjüket. Nem csak élvezni fogják a felszabadultságot, de inspirációként megmarad az emléke a későbbi időkre, meríthetnek belőle a nehezebb napokon.

Nyilas (november 22. – december 21.) Valentin-napi horoszkópja

Ha a Nyilasok régóta élnek párkapcsolatban, lehet, hogy kiszámíthatóvá vált a viszonyuk és szükség lehet a hétköznapok megfűszerezésére. A csillagjegy szülöttei mindig keresik a lehetőséget a kalandokra, amit ha Valentin-napon párjukkal együtt élnek át, közelebb hozhatja őket ismét egymáshoz. Ha a kapcsolatuk még friss, a hasonló közös élmények a kötődés elmélyülését segíthetik. 

Bak (december 22. – január 19.) Valentin-napi horoszkópja

Munkahelyi vészhelyzet akadályozhatja, hogy kettesben töltse a Valentin-napot párjával. Ám amikor végre sikerül összehozniuk az ünneplést, minden stressz elszáll a Bakokból. Iktassanak be egy kis masszázst is a Valentin-napjukba, ami még jobban segítheti az ellazulást. Erre szükség is lehet, hogy a maga teljességében élvezhesse a szerelem ünnepét.

Vízöntő (január 20. – február 18.) Valentin-napi horoszkópja

Hatalmas nyomást érezhetnek a csillagjegy szülöttei, hogy minden tökéletesen sikerüljön Valentin-napon. Álljanak meg egy pillanatra és gondolják végig, mitől lehet emlékezetes és élvezetes a szerelem napja. Nem a külsőségektől. Ha nem sikerül a körítés olyanra, amilyenre tervezték, koncentráljanak a párjukra. Mert erről szól valójában ez a nap.

Halak (február 19. – március 20.) Valentin-napi horoszkópja

A Halak számára a Valentin-nap egyik legfontosabb része, hogy szerelmükkel valódi, mély beszélgetést folytathassanak. Végre tisztázhatnak olyan dolgokat, amiket már régóta halogatta, mindezt anélkül, hogy bármelyikük ítélkezne a másik felett. Ez nagyszerű alkalom, hogy még jobban elköteleződjenek egymás és a közös céljaik mellett.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images, Canva