5 jel, hogy nem tart sehová sem a párkapcsolatod

2023. március 24.
Egy párkapcsolat kezdetén sok dilemma merülhet fel az emberben, időbe telik, amíg tényleg megismerjük a másikat és elkezd mélyülni a viszonyunk. De honnan lehet tudni, hogy ennél tovább valószínűleg nem fogunk jutni?

Új kapcsolatok elején még minden új, izgalmas és ismeretlen. Nem sokat tudunk egymásról, van bőven felfedezni való, minden sarkon várhat egy meglepetés. Mi a helyzet akkor, ha az első bizonytalanságok az idő haladtával sem múlnak el? Ha nem tisztul a kép és még mindig sok benned a kérdőjel? Ez az öt figyelmeztető jel segít felismerni, ha igazából sehova sem halad a kapcsolatotok.

1. Ha túl „elfoglalt”, hogy kommunikáljon veled

Mint azt tudjuk, egy nap 24 órából áll, és ennyiszer hatvan percből. Te mennyire tudod elképzelni, hogy tényleg nem volt 5 perce, hogy rád csörögjön, vagy írjon egy üzenetet megkérdezni, hogy vagy? Eléggé hihetetlen, ugye? Lehet, hogy csak nem érdekled annyira…

2. Minden csak róla szól

Ha mégis előkerül, elmondja neked, mi van vele, de visszakérdezni már elfelejt. Ha megbeszéltek egy találkozót, a legfontosabb, hogy neki jó legyen a helyszín, vagy az időpont, oda kell menni és azt kell csinálni, amit ő szeretne. Egyvalakinek nem marad hely ebben a kapcsolatban: neked.

3. Csak a szex miatt találkoztok

Találkoztok valamelyikőtöknél, összebújtok, dicséri az alakod, jó a szex, de az ágyon kívül nincsenek programok. Ez utalhat arra, hogy a másik fél nem is szeretne a szexnél többet tőled.

4. Nem mutat be a barátainak, családjának

Nem vagyunk egyformák abban, hogy mennyi idő után visszük haza bemutatni új partnerünket, ez tény. De ha már legalább fél éve találkozgattok, és még a barátai sem tudnak annál többet, mint hogy „találkozgatok valakivel”, érdemes rákérdezni, hogy mi is a helyzet köztetek.

5. Még mindig fenn van Tinderen

Az addig oké, hogy mondjuk ott ismerkedtetek meg. De ha társad nem hajlandó megszüntetni a társkereső profilját hónapokkal azután sem, hogy veled randizik, az azért elég gyanús, nem? Valószínűleg nem szeretne még elköteleződni melletted.

Forrás: yourtango.com, Fotó: Getty Images