6 jel, hogy a pasid szakítani akar, csak nincs mersze hozzá

2023. április 14.
Tény, hogy szakítani nem könnyű, de még mindig tisztességesebb egyenesen megmondani a másiknak, hogy nem akarunk vele többé együtt lenni, mint aljas húzásokkal utalgatni rá. Ha a követkető 6 jelet tapasztalod, benne van a pakliban, hogy a pasid már nem szeret, csak nincs bátorsága ezt bevallani.
6 jel, hogy a pasid szakítani akar, csak nincs mersze hozzá

Elmarad a szex

Egy egészséges kapcsolatban a szex sosem szűnik meg teljesen. Ha abbamarad, kezd erőltetettnek tűnni, vagy ha rendszeresen kifogásokat talál csak azért, hogy ne kelljen hozzád érnie, nagy az esélye, hogy a pasid már elvesztette az érdeklődését irántad, és ki akar szállni a kapcsolatból.

Másokkal próbál ismerkedni

Sok férfi addig nem akar kiszállni a kapcsolatából, amíg nem talál egy másik nőt, akivel majd vigasztalódhat. Ha tehát arra leszel figyelmes, hogy a közösségi médiában random idegen csajokat lájkolgat, vagy kommentelget nekik, esetleg csetelni is kezd velük, akkor elkezdhetsz gyanakodni.

Arra célozgat, hogy a jövőben nem lesztek már együtt

A jövőtökről szeretnél beszélgetni, de ő nem túl lelkes a közös tervezgetést illetően? Óvatosan fogalmaz, és az jön le a szavaiból, hogy egyáltalán nem biztos benne, hogy téged képzel el maga mellett? Valószínűleg már döntött is, csak nem meri közölni veled.

Minden fontosabb lett nálad

Az emberek azt helyezik előtérbe, aki és ami fontos a számukra. Ha hirtelen a fontossági sorrendjének a végére kerültél, és néha úgy érzed, még a létezésedre is emlékeztetned kell, az azt jelezheti, hogy a pasi fejben már túllépett rajtad.  

Amikor együtt vagytok, érzed rajta, hogy szívesebben lenne máshol 

Távolságtartó, és olyan, mintha fejben valahol egészen máshol kalandozna? Ha azt veszed észre, hogy az együtt töltött időtök alatt ő mindig ábrándos vagy unott arcot vág, vagy egyszerűen csak megállás nélkül a mobilját nyomkodja, az is egy intő jel lehet.

Úgy érzed, mintha hirtelen minden a te felelősséged lenne

Az, hogy egy pasi milyen erőfeszítéseket hajlandó tenni a kapcsolatáért, jól jelzi, mennyire veszi komolyan a partnerét. Ha úgy érzed, hogy hirtelen minden a te válladat nyomja, és egyedül te próbálod meg életben tartani a kapcsolatotokat, akkor valószínűleg ő már fejben eldöntötte a szakítást. Ne ragaszkodj egy ilyen pasihoz – töltsd inkább olyannal az idődet, aki értékelni tud téged és az erőfeszítéseidet.

Forrás: Yourtango, Fotó: Getty Images