5 végzetes jel, hogy már nem kellesz a pasinak

2023. május 03.
A párkapcsolat egy törékeny dolog és előfordul, hogy nem egy végzetes hiba, hanem egyszerűen az idő vasfoga vet véget neki. Sokszor tehetetlenek vagyunk a párkapcsolat „elszürkülésével” szemben, de ha időben észrevesszük a jeleket, még van remény helyrehozni.
Erőfeszítésekbe kerül, hogy kommunikáljatok egymással.

1. Már nem értékeli a dolgokat, amiket teszel érte

Sokszor az egymás iránt érzett hála tartja össze a kapcsolatokat. Ha partnered nem mutatja ki háláját feléd, könnyen lehet, hogy ennek az az oka, hogy (már) magától értetődőnek veszi, ami nem jó jel. 

2. Lelkesedése a veled kapcsolatos dolgok iránt lassanként elhal

Korábban sokat jártatok együtt moziba, fesztiválokra, túrázni vagy más különböző programokra, de már nem? Ha úgy érzed, folyton győzködnöd kell arról, hogy aktív időt töltsetek együtt, az egy erős jele annak, hogy már nem igazán érdeklődik irántad.

3. Észrevetted, hogy felhagyott a kedves gesztusokkal

Az a férfi, aki romantikusan is érdeklődik irántad, képes átvergődni magát a poklok poklán is, hogy boldoggá tegyen téged! Ha már azokat az apró dolgokat sem teszi meg, amikről tudja, hogy mindig megmosolyogtatnak, az azt jelenti, hogy valószínűleg már nem szeret téged.

4. Egyre kevesebbet kommunikál veled

Úgy érzed egyre több erőfeszítésedbe kerül, hogy érdemben kommunikáljatok egymással? A férfiak hajlamosak érzelmileg, majd fizikailag is „eltűnni” egy kapcsolatból, ha elveszítik érdeklődésüket. Ilyenkor elhatárolódnak tőled, elfoglaltnak mutatják magukat, hogy ne kérhesd számon őket, ha a kapcsolatotok fenntartásáról lenne szó.

5. Szóba hozza jövőbeli terveit, amelyekben a te neved sosem merül fel

Sok férfi próbálja „finoman” a párja tudtára adni, hogy a kapcsolat „szavatossága” lassan le fog járni. Ha utazásokról, költözésről, önkiteljesedésről beszélnek, amiknek te nem vagy része, az egy átütő jele annak, hogy már nem marad melletted sokáig. 

Fotó: Getty Images, Forrás: Yourtango