5 intő jel, hogy ne kezdj ki egy elvált férfival

2023. május 04.
Lehet, hogy a házassága nagyon is nyomós ok miatt ért véget...
5 intő jel, hogy ne kezdj ki egy elvált férfival

Minden ember és minden kapcsolat más és más, természetesen nem szeretnénk senkit sem beskatulyázni, de bizony vannak olyan intő jelek, amikre érdemes odafigyelni, ha egy elvált férfival szeretnél randizni. Ha az alábbiakat tapasztalod, inkább minél előbb zárd le a kapcsolatot!

A mézeshetek után minden anyagi felelősség rád hárul 

A kezdeti randikon még igazi gavallérként viselkedik, aki azt sem hagyja, hogy elfelezzétek a közös vacsorák árát, ám amint vége a „mézesheteknek”, hirtelen az ő pénztárcája is bezárul. Egy egyenlőségen alapuló kapcsolatban a felek az anyagiakat is igazságosan felosztják egymást közt. Ha azt veszed észre, hogy ő egyáltalán nem akar beszállni a számlák fizetésébe, az egy elég erős red flag.

Erőszakos múltja van

Ha megtudod, hogy korábban gyűlt már meg a baja a rendőrséggel, például letartóztatták családon belüli erőszakért vagy testi sértésért, akkor szinte biztos, hogy ennek is köze lehetett a válásához. Hogy egy ilyen helyzetben mit lehet tenni? Menekülni! Lehet, hogy azt mondja, már megváltozott, vagy egyenesen áldozatnak állítja be magát, de próbálj meg nem bedőlni neki. Ezek mind tipikus bántalmazói húzások.

Folyamatosan az exét szidja

Nagyon is lehetséges, hogy a pasiddal annak idején csúnyán viselkedett az exneje, de egy egészséges személyiség ezt a helyén tudja kezelni, és nem hagyja, hogy a sértettsége eluralkodjon rajta. 

Rendszeresen felhozza az exe testi hibáit, vagy a korát

Az ilyen típusú megjegyzések azt mutatják, hogy az illető többet törődik egy nő kinézetével, mint a személyiségével. Ez is azt jelzi, hogy érdemes eltűnni a közeléből.

Nőgyűlölő megjegyzéseket tesz

Igen, megeshet, hogy egy válás után a férfiak úgy érzik, hogy teljesen kiábrándultak a másik nemből. Egészséges esetben viszont ezek az érzések átmenetiek, hiszen egy felnőtt embernek tisztában kell lennie azzal, hogy egyetlen nő viselkedése alapján nem lehet általános igazságokat levonni. De az is lehet, hogy a nőgyűlölő hozzáállása már a házassága alatt is megvolt, így pedig nem is csoda, ha a kapcsolatának vége lett.

Forrás: Yourtango, Fotó: Getty Images