- Jennifer Lopez sosem eszik lazacot, ám más tengeri halakat szerencsére igen.
- Bár J.Lo nem venne a szájába egyetlen bogyós gyümölcsöt sem, a gyerekei szerencsére nem vették át a rossz példáját.
- Mi se kövessük ezekben az étrendbeli kérdésekben az énekesnőt, mivel mind a lazac, mind a piros bogyós gyümölcsök rengeteg fontos tápanyagot tartalmaznak.
Kevin Fernandez, az énekesnő személyi szakácsa árulta el, mi az a két étel, amit sosem tenne a tányérjára Jennifer Lopez.
Ki nem állhatja a lazacot
„Nem azért nem eszik lazacot Jennifer Lopez, mert azt gondolja, hogy hízlal vagy egészségtelen – mondta Fernandez. – Egyszerűen nem szereti. Helyette inkább tengeri sügért, laposhalat vagy tőkehalat kell készítenem neki.”
Jennifer Lopez az állaga és az íze miatt nem rajong a lazacért a személyi szakácsa szerint.
A bogyós gyümölcsöket sem szereti J.Lo
Bár gyerekei, Max és Emme odáig vannak a piros bogyós gyümölcsökért, Jennifer Lopez nem csak a málnát, áfonyát és ribizlit nem szereti, hanem általában véve nem nagy gyümölcsrajongó. „Ha választani kell, ő inkább a zöldségekre szavaz – mondta Fernandez. – A leveles zöldeket, spenótot, kelt, uborkát és zellert szereti inkább Jennifer Lopez. A gyümölcsöket a gyerekek eszik meg.”
A személyi szakács elmondása szerint Jennifer Lopez minden reggelt egy nagy adag zöld turmixszal indít, amihez tojást és sült pulykát eszik.
Miért ne kövessük Jennifer Lopezt a lazac és bogyós gyümölcs utálatban?
A dietetikus azt tanácsolja, ebben az esetben inkább ne vegyünk példát Jennifer Lopezről, és ne hagyjuk ki az étrendünkből a lazacot és bogyós gyümölcsöket. Ezek olyan sok tápanyagot tartalmaznak, hogy nehéz máshonnan pótolni azokat:
- a lazacban rengeteg omega-3 zsírsav van
- a halfélék között is egyedülállóan jó fehérjeforrás a lazac
- magas a B12-vitamin tartalma
- a bogyós gyümölcsök rengeteg káliumot és szelént tartalmaznak
- szívvédő hatású antioxidánshoz juthatunk a bogyósokból
Forrás: Women’s Health, fotó: Instagram/Jennifer Lopez, Unsplash