Ha ezt az 5 dolgot nem érzed, a szerelmetek nem valódi

2023. május 29.
Lehet, hogy pillanatok alatt belezúgtál a párodba, de vajon igazi szerelemről van szó, vagy csak egy fellángolásról? Segítünk eldönteni.
Ha ezt az 5 dolgot nem érzed, a szerelmetek nem valódi

Romantikus szerelem

Mindannyian ismerjük az érzést. Találkozunk valakivel, megismerjük és szerelembe esünk. Ha szerelmesek vagyunk, a világunk a feje tetejére áll. Folyamatosan a másikkal akarunk lenni, minden más eltörpül az együtt töltő idő mellett. A világ tetején érezzük magunkat, ha szerelmünk viszonzásra talál, és a mélybe zuhanunk, ha úgy tűnik, hogy a szerelmünk veszélyben van.

A vágy, hogy egyesüljünk

Testileg, lelkileg és mentálisan is össze akarunk olvadni a másikkal. Meg akarjuk osztani a szerelmünkkel a szívünket, a lelkünket, az atomjainkat és elektronjainkat. El akarunk veszni a másikban, hogy aztán együtt szülessünk újjá.

Együtt a világ ellen

Többé nem akarjuk magunkat egyedül érezni. Most már egy pár tagjai vagyunk. Érezzük a kettőnk erejét, és úgy gondoljuk, együtt minden akadályt le tudunk győzni.

Elfogadjuk a különbözőségünket

A különbözőségek az igaz szerelem alapja. Miután elmúlik a rózsaszín köd, gyakran érezzük úgy, hogy összeférhetetlenné váltunk a másikkal. De ha el tudjuk engedni a párunk idealizált képét, és képesek vagyunk elfogadni a valódi énjét a hibáival együtt, az a kapcsolatunk megerősödéséhez vezethet.

Képesek vagyunk sebezhetővé válni a másik előtt

Ha képesek vagyunk érzelmileg kitárulkozni a párunk előtt, sebezhetővé válni, és megmutatni azt az oldalunkat, amit a leginkább próbálunk védeni (és ő is hajlandó ugyanezt megtenni), azzal teljesen a bizalmunkba fogadjuk a másikat.

Forrás: Yourtango Fotó: Getty Images