8 dolog, amire a pasik titokban vágynak az ágyban

2023. június 01.
Kíváncsi vagy mi mindennel tudnád feldobni a szexuális életeteket? Az alábbi 8 dolog garantáltan beindítja majd a pasidat, úgy, hogy közben neked is jó lesz.
8 dolog, amire a pasik titokban vágynak az ágyban

Vad szex helyett szerelmeskedés

Mi nők hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a férfiak kizárólag az izzasztó, vad szexet élvezik, és hogy számukra a romantikus összebújás túlságosan is uncsi. Nos, ez óriási tévedés! Lehet, hogy kívülről egy kemény macsónak tűnik, de ha a partnered igazán szerelmes, akkor ő is ugyanúgy kívánni fogja a lassú, érzéki szerelmeskedéseket, mint ahogy te.  

Azt akarja, hogy te is kezdeményezz

Tény, hogy a férfiak imádnak dominálni az ágyban, szeretik ők irányítani az eseményeket – egy kis változatosságra azonban nekik is szükségük van. Nagyon be tudnak például attól is indulni, ha a nő veszi a kezébe a gyeplőt, ha úgy érzik, hogy el akarják őket csábítani. 

Szeretik hallani, ha a nő elélvez

Nyögések, sikolyok – jöhet minden! A legtöbb pasi szuper erotikusnak tartja, ha egy nő kimeri fejezni magát az ágyban, ha nem fél hangosan élvezni a szexet.

Vedd ki a részed a munkából!

Sok férfit lelomboz, ha a partnere szex közben csak fekszik, mint egy fadarab. Úgy lesz mindkettőtök számára igazán élvezetes az együttlét, ha mindketten odateszitek magatokat: mozgasd a csípőd, használd a kezed, vagy éppen a lábad, a lényeg, hogy te is legyél jelen százszázalékosan.

Kommunikálj!

A kommunikáció a jó szex alapvető kelléke. Fontos, hogy mindkettőtök el merje mondani a másiknak, hogy mi az, ami örömet okoz neki, és mi az, amit inkább száműzzetek a hálószobából. Mondd ki bátran, hogy téged mi izgat fel és hallgasd meg az ő vágyait is!

Változatos pozíciók

A jó öreg misszionárius póz… Eleinte még ez az alapfelállás is izgi tud lenni, ám ha évek óta együtt vagy már a pasiddal, nagy a valószínűsége, hogy ezt a pozíciót mostanra mindketten kicsit meguntátok. Bátran kísérletezzetek új, szokatlan pozitúrákkal is, hidd el a párod oda lesz értük! Az azonban fontos, hogy csakis olyan pózt vállalj be, amiben te is jól érzed magad.

Bátran mutasd meg a tested!

A férfiak számára a vizualitás egy szuper fontos dolog, már attól be tudnak indulni, ha meglátnak egy formás női testet. Ne próbáld meg takargatni magad szex közben, hidd el, bármilyen is az alakod, ő úgy fog elfogadni, amilyen vagy. Légy magabiztos és dobd le a textilt – a reakciójában biztosan nem fogsz csalódni.

Legyél spontán!

Ha hosszabb ideje együtt vagytok, előfordulhat, hogy a szexuális életetek mostanra kiszámíthatóvá, kicsit egyhangúvá vált. A monotonitást azonban könnyedén meg lehet törni: kísérletezz bátran új dolgokkal, lepd meg például egy helyes kis szexjátékkal! De azt is biztosan értékelni fogja, ha egy nem várt pillanatban ráveted magad.

Fotó: Getty Images