A kaktusz, ami lehoz a netről, hogy bevezessen az unatkozás művészetébe

2023. június 10.
Nem kérdés, hogy időnként mindenkinek szüksége lenne egy kis digitális detoxra, de mégis mihez kezdjünk net nélkül, ha éppen tényleg semmi dolgunk nincs? Erre ad választ a Verdé legújabb, Happily Offline nevet viselő kaktusza.
A kaktusz, ami lehoz a netről, hogy bevezessen az unatkozás művészetébe

A barátok, a család, a munka, a bevásárlás, és még a kedvenc sorozataink is a neten keresztül érnek el minket, így nem csoda, ha nehezen cserélünk le 10 perc online jelenlétet a sokkal kevesebb ingerrel kecsegtető offline percekre. Pedig a rendszeres kikapcsolás a kiegyensúlyozottság alapvető része, már ha tényleg ki tudunk kapcsolni, és egyszerűen csak élvezni a semmittevést. A gond csak az, hogy a maximális fordulatszámon pörgő életünkben semmit sem csinálni sokkal nehezebb, mint bármit a neten – és itt jön a képbe a Verdé a kikapcsolásra buzdító kampányával. Merthogy „unatkozni” igazából hasznos, sőt, még élvezetes is, ha tudjuk, hogyan kell csinálni. 

Hogy a kikapcsolás közben véletlenül se zavarjon meg semmilyen értesítés vagy felugró chatablak, egy egészen szokatlan megoldást vetett be a Verdé: offline weboldalt készített, ami úgy lép működésbe, ha lecsatlakozunk a netről. Az offline.verdeshop.hu egy teljes gyűjteménnyel vár minket az unatkozást segítő tippekből, ehhez viszont offline módba kell váltunk. Hogy miért tennénk ilyet? Ha a mentális egyensúlyunk megalapozása nem lenne önmagában elég, jutalmat is kapunk minden egyes offline töltött percért: garantált kedvezményt a Happily Offline kaktusz árából! Nem is rossz ajánlat azért cserébe, hogy semmit se csinálj, ugye? Az unatkozós mesterkurzus persze nem ér véget ennyivel. Ez a kis kaktusz azután is segít lejönni a netről és kikapcsolni, ha beköltözött hozzád – elég odaérinteni a mobilod a kaspójához, és máris megjelenik egy ötlet a képernyőn, hogyan üsd el az időt internet nélkül, hasznos semmittevéssel. 

A Happily Offline-ra érdemes mielőbb lecsapni, hogy kipróbálhasd az édes semmittevést, előtte pedig bezsebelni a lehető legnagyobb kedvezményt rá. Ha készen állsz életed leggyümölcsözőbb unatkozására, irány az offline.verdeshop.hu oldal!

A Verdé egyedi designnal és egyéniséggel ruházza fel a kaktuszokat és pozsgásokat, így nem szimplán szobanövények, hanem olyan stílusos kiegészítői is az enteriőrnek, amik pozitív üzenettel töltik meg. A Happily Offline kaktusz a verdeshop.hu webshopban elérhető el.