6 póz, ha kipróbálnád a zuhanyzós szexet

2023. június 22.
A zuhanyzós szex nemcsak elképesztően érzéki, de a testeteket érő vízsugár miatt extra élvezetes is tud lenni. Ha eddig még azért nem mertétek kipróbálni, mert nem tudtátok eldönteni, mi lenne a legjobb és legbiztonságosabb póz, akkor most segítünk! Mutatjuk, hogyan tudjátok a legjobban kimaxolni a zuhanyzós szexet.
6 póz, ha kipróbálnád a zuhanyzós szexet

Nedves kézimunka

Ha nagyon eltérő magasságúak vagytok, vagy túl kicsi a hely, a legegyszerűbb és legbiztonságosabb, ha a maradtok a kézimunkánál! De nyugi, a zuhany alatt ez is elképesztően élvezetes tud lenni! Kezdjétek el egymást szappanos, sikamlós kézzel átmasszírozni, ha pedig az intim részekhez értek, használjatok síkosítót. 

Mutasd magad

Álljatok szembe egymással a zuhanyfülkében, és kezdjétek el saját magatokat simogatni, úgy, hogy közben nézitek egymást. Ne siessétek el, húzzátok el nyugodtan a játszadozást addig, amíg már egyikőtök sem bírja tovább. Ha közel van a csúcs és nagyon ki vagy éhezve a pasidra, persze besegíthettek egymásnak, de ha van benned elég kitartás, akkor úgy élvezzetek el, hogy nem nyúltok egymáshoz, csak nézitek a másikat.  

A borotva éle

Támaszd fel az egyik lábadat a kád szélére pont úgy, mintha borotválkozni akarnál, és ezzel utat is adtál a pasidnak a behatoláshoz. Érdemes közben megkapaszkodnotok valamiben, hogy még véletlenül se történjen baleset a szex hevében.

A szexi szavak sokat tehetnek a hangulatért

Ülés nélküli bicikli

Ha az álló szex nem működik, akkor válasszatok egy ülő pozíciót. A pasid üljön a kád peremére, te pedig ülj az ölébe. Készülj fel rá, hogy a combizmaidra ennél a póznál igencsak szükséged lesz és lehet, hogy másnap lesz majd egy kis izomlázad is – de ennyi áldozat megéri, nem igaz?  

Elmerülve a gyönyörben

Engedjetek egy kis vizet a kádba, a pasid üljön bele kinyújtott lábakkal, te pedig szembe fordulva vele ülj rá. Megkapaszkodhatsz a vállában vagy a kád szélében is, a lényeg, hogy biztonságos és persze élvezetes legyen.

Egyenes út a gyönyörhöz

Néha a legegyszerűbb póz adja a legnagyobb élvezetet. Ha nincs kedvetek túl sokat gimnasztikázni a megfelelő pozíció eléréséhez, egyszerűen álljatok a zuhanykabinba, te dőlj előre és támaszkodj meg a falon, a pasid pedig hátulról be is tud hatolni. 

Fotó: Getty Images