Nagyon izgalmas titok derült ki az És egyszer csak… következő évadáról

2023. május 11.
Lehet, hogy végre beteljesül a Szex és New York-rajongók vágya, legalábbis mindenki ebben reménykedik, mióta megjelent a következő évad trailere.
Nagyon izgalmas titok derült ki az És egyszer csak... következő évadáról

A Szex és New York folytatásának 2. évadát júniusban mutatják be, úgyhogy a rajongóknak még várniuk kell a pontos részletekre, de nagyon úgy tűnik, hogy az új részekben is izgalmas dolgokra számíthatunk.

„Úgy kezdtem a 2. évadot, hogy tudtam, hogy visszahozom Aidant” – mondta King az Entertainment Weeklynek adott interjújában. Az biztos, hogy az előzetes alapján nagyon nagy meglepetésekre számíthatunk, és mindezt tudatosan tervelte ki az alkotó, ugyanis Mr. Big halálát is előre megtervezte.

Aidan Carrie vőlegénye és az egyik legnagyobb szerelme volt a Szex és New York harmadik és negyedik évadában, majd a sorozat alapján készült filmben is visszatért, hogy próbára tegye a főszereplő érzéseit. King hangsúlyozta, hogy ugyan a rajongók jól tudják, hogy Aidan megházasodott a filmben, a második évadban már szingliként tér majd vissza.

„Nem akarnám, hogy Carrie Bradshaw egy harmadik fél legyen egy házasságban. Ez a legnagyobb titok, amit elárulhatok” – mondta Michael Patrick King, az És egyszer csak… alkotója Carrie és az Aidan találkozásáról.

Forrás: People, Fotó: Getty Images