Csak a zsenik találják meg a sirályt a képen

2023. szeptember 13.
Itt egy brutál képkereső, amelyben szinte lehetetlen megtalálni a sirályt az égen. Vagy mégsem olyan nehéz ez a feladat? Derítsd ki!
  • Az optikai illúzió egészen elképesztő módon csapja be a szemünket és az agyunkat.
  • A sűrűn rajzolt, nagyon színes képen az égen lévő dolgok közt egy sirály van elrejtve.
  • Az őrületbe kergeti az embert, mert iszonyatosan nagy koncentráció kell hozzá, hogy kiszúrjuk a keresett tárgyat.

Az optikai illúziók lényege, hogy becsapják a szemünket, és ezáltal az agyunkat. Láttunk már olyan képet, ahol a vonalak összeálltak egyetlen képpé. De olyan fejtörők is felbukkantak, melyekben a rejtett képes feladványokat és az optikai illúziókat kombinálták a készítői. Ezúttal egy minden eddiginél nehezebb optikai illúzió teszi próbára az internetezők figyelmét.

Miért fontos az agytorna?

Rengeteg módja van annak, hogy folyamatosan tornáztassuk az agyunkat. Ennek egyes formái lehetnek a különböző fejtörők. Ha úgy szeretnénk ellenőrizni logikai képességeinket, hogy közben jól is érezzük magunkat, tökéletes megoldást jelenthetnek. Sokféle tudáspróba létezik, vannak gyerekeknek szólók, vannak felnőtteknek és idősebbeknek szólók is. Miközben dolgoztatjuk az agyunkat a megoldások kitalálásával, még jól is szórakozunk.

Merre van a sirály?

Bár a nyári vakáció véget ért, ez a kép a kék éggel, és az égen cikázó repülőkkel és hőlégballonokkal mégiscsak egy kicsit megidézi ezt az időszakot. De valahol ezen a sűrű képen rejtőzik egy sirály is, őt kellene megtalálni.

Az emberek háromnegyedének nem sikerült kiszúrniuk a madarat egy perc alatt, negyedüknek pedig egyáltalán nem megy a feladat. Neked menni fog? Készülj, mutatjuk a képet! 

Hol van a sirály?

Hol van a sirály?

Ha nincs meg, egy kis segítség: a kép alján kell a felhőkön keresgélni!

 

 

És a megoldás:

Ott a kis huncut!

Ott a kis huncut!

Forrás: dailymail.co.uk