Lehetetlen fél perc alatt megtalálni az üres poharakat a képen

2023. október 02.
Itt egy extrémen nehéz képkereső, amelyben szinte lehetetlen megtalálni az üres poharakat a bulizó állatok kezében. Vagy mégsem olyan nehéz ez a feladat? Derítsd ki!
  • Az optikai illúzió egészen elképesztő módon csapja be a szemünket és az agyunkat.
  • A sűrűn rajzolt, nagyon színes képen a pezsgőző állatok között néhánynak üres a pohara.
  • Az őrületbe kergeti az embert, mert iszonyatosan nagy koncentráció kell hozzá, hogy kiszúrjuk a keresett tárgyakat.

Az optikai illúziók lényege, hogy becsapják a szemünket, és ezáltal az agyunkat. Láttunk már olyan képet, ahol a vonalak összeálltak egyetlen képpé. De olyan fejtörők is felbukkantak, melyekben a rejtett képes feladványokat és az optikai illúziókat kombinálták a készítői. Ezúttal egy minden eddiginél nehezebb optikai illúzió teszi próbára az internetezők figyelmét.

Miért fontos az agytorna?

Rengeteg módja van annak, hogy folyamatosan tornáztassuk az agyunkat. Ennek egyes formái lehetnek a különböző fejtörők. Ha úgy szeretnénk ellenőrizni logikai képességeinket, hogy közben jól is érezzük magunkat, tökéletes megoldást jelenthetnek. Sokféle tudáspróba létezik, vannak gyerekeknek szólók, vannak felnőtteknek és idősebbeknek szólók is. Miközben dolgoztatjuk az agyunkat a megoldások kitalálásával, még jól is szórakozunk.

Hol vannak a kiürült poharak? 

A mai feladvány megalkotója Dudás Gergely, és a kérdés az, hogy hol vannak az üres poharak? A képen az állatok valamit ünnepelnek, helyes kis sapka van rajtuk, és mindenki kezében vagy ormányában ott figyel egy pohár pezsgő. Viszont nem mindegyik pohár van már tele, sőt, olyan is van, ami üres. Nem is egy, hanem három. Na de hol vannak ezek a poharak? Csak a legjobbak szúrják ki őket 30 másodperc alatt. Te is közéjük tartozol? Derítsd ki! Jön a feladat!

Megtalálod mindhárom üres poharat 30 másodpercen belül? 

Hol van a három üres pohár?

Hol van a három üres pohár?

 

 

 

 

 

Mutatjuk a megoldást! 

Meglett 30 mp alatt?

Meglett 30 mp alatt?

Forrás: dudolfsolutions.blogspot.com