2024 legütősebb lakásdekorációs trendjét egy vécépapír szállítja

2024. január 06.
Az utóbbi években a hullámos vonalak és kagyló alakzatok nagyot mennek a lakásdekorációban, ami a trendelőrejelzések szerint csak erősödik majd 2024-ben. Ennek egyik előszele a világ talán legszebb vécépapírja. Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy ez lesz a fürdőszobánk ékessége.
Lakásdekoráció vécépapír
  • Ha eddig még nem gondoltunk úgy a vécépapírra, mint a lakásdekoráció részére, most ezt biztosan átértékeljük.
  • A Charmin nevű cég úgy döntött, véget vet a négyzet alakú vécépapírdarab uralmának és az egyenes perforációnak a tekercsen.
  • Kicsit olyan a hullámos vonalban letéphető vécépapír hangulata, mintha a Bridgertonban lennénk.

Ha elképzeltük már, milyen lehet annyira arisztokratikusnak lenni, hogy vécépapír helyett csipkekendőt használunk a hátsónk kitörlésére, akkor a világ legszebb vécépapírjával akár át is élhetjük ezt az élményt. 

Csak kicsit lepődünk meg rajta, hogy valaki kitalálta a hullámos vonalban szakadó vécépapírt. A lakásdekorációs trendeket már egy ideje ugyanis a gömbölyded formák uralják.

2024 lakásdekorációs kelléke egy vécépapír lesz?

2024 lakásdekorációs inspirációja egy vécépapír lesz?

2024 lakásdekorációs inspirációja egy vécépapír lesz?

Ha megnézzük a Pinterestet vagy bármelyik lakberendezési oldalt, már egy ideje láthatjuk, hogy a hullámos vonalak és kagyló formák uralják a lakásdekorációt. Medúza tükör, kerek szőnyegek, felhő fotel és kerek kanapé – ám nem áll meg itt a hullámos dizájn, elérte a vécépapírt is. 

A hullámos minta és szegésvonal bekúszik a lakásdekoráció minden szegletébe. A lámpabúrák szélén, ágytakarók alján, sőt az ágy vagy fotel támláján is felbukkan 2024-ben a forma. Vagy éppen a fürdőszobánkban, a vécépapíron.

Forradalmi és romantikus vécépapír

A Charmin nevű amerikai papírgyártó tervezői forradalmasították és játékosabbá tették a vécépapírt azzal, hogy az egyenes perforációt felváltotta a hullámos vonal. Ám ez nem csak egyszerű dekorációs elem. A gyártó szerint sokkal könnyebb leszakítani is a vécépapírt a hullámos szegély mentén, sokkal kisebb eséllyel szakad be, mintha egyenes lenne.

@charmin

We couldn’t bear to see any more shredded sheets. #UltraSoftSmoothTear 〰️ #SupriseSuprise

♬ original sound – Charmin 💙

Ha már nem tudjuk fokozni máshogy a lakásdekorációval a romantikus látványvilágot a fürdőszobánkban, új utakat nyithat meg a roppant tetszetős újfajta vécépapír, amiről sosem gondoltuk volna, hogy egyszer diktálja majd a divatot.

Forrás: Apartment Therapy, fotó: Unsplash