Életük legborzalmasabb első randijáról meséltek őszintén a netezők

2024. január 13.
Betoppanó volt barátnő, vagy éppen böfögéssel elrontott első csók – mutatunk néhány elképesztő történetet.
Borzalmas első randi történetek

A Buzzfeed nemrég arra kérte olvasóit, kommentben meséljék el a valaha átélt legborzalmasabb első randijuk történetét. A felkérésre csak úgy özönlöttek a vicces, kínos vagy éppen felháborító sztorik. Az alábbiakban ezekből válogattunk.

 

Elfuserált vazektómia

„Az első randinkon a srác részletes beszámolót tartott az elfuserált vazektómiájáról. Egészen a genny színéig mindenről beszámolt. Mondanom sem kell, nem lett második randi.”  

Óvadékkal szabadlábon

„A  pasi csak úgy mellékesen kibökte, hogy jelenleg óvadék ellenében van szabadlábon, mivel családon belüli erőszak miatt lecsukták. Majd hozzátette, hogy nem kell aggódnom, a feleségével már külön élnek.”

Csók a pincében

„Amikor 15 éves voltam, elmentem egy randira egy jóképű 17 éves fiúval, akivel véletlenül találkoztam. Nagyon félénk és passzív volt, még parkolóhelyet sem akart választani anélkül, hogy a beleegyezésemet ne kérte volna. Az Olive Gardenben vacsoráztunk. Lasagnát evett. Bár a randi kicsit kínos és csendes volt, mikor visszamentünk hozzájuk, elkezdtünk csókolózni a pincében. És ekkor hirtelen a számba böfögött.”  

Dalok az exről

„A srác magával hozott egy akusztikus gitárt az első randinkra, és borzalmas dalokat kezdett énekelni arról, mennyire szereti és mennyire hiányzik neki az exe.”

A srác magával hozott egy akusztikus gitárt az első randinkra

A srác magával hozott egy akusztikus gitárt az első randinkra

A volt barátnő

„19 éves voltam, és a sráccal elmentünk fagyizni. A randi rendben volt, majd felajánlotta, hogy menjünk fel hozzá még egy kicsit dumálni, és így is tettünk. Felmentem az emeletre, megmutatta a gyerekének a szobáját, és gyorsan hozzátette, hogy a volt barátnőjével már nincsenek együtt, és külön élnek. Nos, öt perccel később hazaérkezett a volt barátnő. A lány nagyon jó fej volt, nem rám haragudott, mert leesett neki, hogy nekem fogalmam sem volt róla, hogy még mindig együtt laknak.”

Gyerek nélkül

„Mindig leírom a társkereső profiljaimban, hogy nem akarok gyereket. Azért vagyok ennyire nyílt, hogy ne vesztegessem olyannal az időt, akinek más tervei vannak. Szóval, csetelni kezdtem egy sráccal egy applikáción, aki azt mondta, hogy ő sem akar gyereket. Gondoltam, ez jó kezdés. Megbeszéltük, hogy találkozzunk egy bárban. A randi közben aztán elmesélte, hogy az igazi ok, amiért nem akar gyereket, az az, hogy fél, hogy a felesége nagyon elhízna a terhességtől.”

Mamahotel

„Elmentünk ebédelni ezzel a pasival, aki egy egész órán át megállás nélkül beszélt a szivarokról és a szivarkiállításokról, ahová évente többször is elmegy. Ha ez nem lett volna elég, a férfi 50+-os volt, és még mindig az anyjával élt.”

Fotó: Getty Images