Ezt a 7 női testrészt szeretik a legjobban a férfiak

2024. február 27.
Teljesen mindegy, hogy néz ki, a férfiak imádják a nőknek ezeket a testrészeit. Nem azokat az apró hibákat lesik árgus szemekkel, amik a nők szerint mindent elrontanak.
Női testrész
  • A nők hamis társadalmi elvárásoknak próbálnak megfelelni, amikor ezeket a testrészeket mindenféle módszerekkel alakítani akarják.
  • A férfiak minden formáját csodálatosnak és kívánatosnak találják ennek a 7 női testrésznek.
  • A hajunknál sem azt nézik, dús-e vagy vékony szálú.

Hány nő sanyargatja magát szigorú diétával, kimerítő edzéssel vagy fordul plasztikai sebészhez újra és újra, hogy megfeleljen a tökéletes test iránti elvárásnak? Hogy milyen a tökéletes test, legtöbbször csak a fejünkben létezik.

Ha a férfiakat kérdezzük, többségük biztosan azt mondja, fel sem tűnnek nekik azok a jelentéktelen apróságok, melyek a nőknek komoly önértékelési problémákat okoznak gyakran. 

Ezeket a női testrészeket szeretik a legjobban a férfiak

1. Haj

Nem az számít, vékony vagy vastag szálú, vörös vagy szőke. A férfiak azt szeretik, ha egy nő haja frissen mosott, tiszta illatú és puha tapintású.

2. Szem

Nincs szexibb egy férfi számára, mint elmerülni egy nő szemében. Különösen, ha a huncut csillogás mellett vágyat és intelligenciát tükröz.

3. Bőr

Ápolt és puha legyen a férfiak szerint, más nem számít. Narancsbőr, ráncok, hurkák a nő testén fel sem tűnnek senkinek, amikor egymáshoz simul a csupasz bőrünk.

4. A kulcscsont és a vállgödör

Egyszerűen ellenállhatatlan a kulcscsont és a nyak a férfiak számára. Lehet, hogy a természetes ív az, ami miatt olyan vonzó. Arra csábítja az embert, hogy beletemesse az arcát, beszívja a testrész illatát vagy lágy csókot leheljen a másik nyakába.

5. Köldök

A férfiak szemében a köldök az egyik legvonzóbb női testrész

A férfiak szemében a köldök az egyik legvonzóbb női testrész

Egészen különös, de a női testrészek közül a köldök is előkelő helyet foglal el a férfiak szemében. Talán a titokzatos formája, a mélyedés miatt, amit bármikor szívesen csókolnak meg.

6. Domborulatok

A kerek fenék, vállak, csípő, minden olyan idom a női testen, ami a formáját adja és amitől olyan hívogató és lágy lesz, felkelti a férfiak figyelmét.

7. Mellek

Bár a domborulatok kategóriába is beletartozik a mell, mégis muszáj külön megemlíteni, hiszen előkelő helyet foglal el a női test kedvenc részei között a férfiaknál. Nem csoda, hiszen ez egyszerre a nőiesség és az érzékiség szimbóluma. Bár nem az egyetlen.

Forrás: Marie Claire Greece, fotó: Unsplash