Férfiak árulják el, mit tartanak a legkiábrándítóbbnak a nőkben

2024. március 27.
Folyamatos panaszkodás és játszmázás – a többi között ezeket a viselkedéseket tartják kiábrándítónak a nőkben az alábbi férfiak.
Nők kiábrándító viselkedése

A Buzzfeed ismét egy érdekes témában kérdezte meg az olvasóit: arra kérték a férfi kommentelőiket, hogy mondják el, melyek azok a tulajdonságok, vagy viselkedési formák, amiket a legkiábrándítóbbnak tartanak a nőkben. Lássuk a válaszokat!

1. Nem viszonzott erőfeszítések

„Ha nem adod a tudtomra valahogy, hogy mit érzel irántam, miután én világossá tettem az érzéseimet, akkor abbahagyom a próbálkozást. Szerintem nem kizárólag a pasi feladata, hogy erőfeszítéseket tegyen egy párkapcsolat érdekében. Ketten kellünk hozzá, mindkét félnek bele kell tennie.”

2. Ha minden apró részletre panaszkodik

„Az egyik, ami nagyon kiábrándító, ha valakinek nincs semmilyen hobbija. Azok az emberek, akik nem tudják magukat elszórakoztatni, általában teljes figyelmet követelnek tőled, így nem tudsz a saját hobbidra időt szakítani. A másik a negativitás. Persze vannak rosszabb napok, ez érthető. De vannak olyan nők, akik minden apró részletre panaszkodnak, még akkor is, ha egyébként a napjukat valaki más csodálatosnak tartaná. Ez nagyon idegesítő.”

3. Kettős mérce a felek között

„Amikor egy nő nem tartja magát ugyanahhoz a mércéhez, mint amit a férfitől elvár. Nem azt mondom, hogy mindkét félnek pontosan ugyanazoknak a szerepeknek kell megfelelni, de az a legrosszabb, amikor a nő egy bizonyos módon viselkedik/meghatározott hozzáállással rendelkezik, majd felháborodik, ha a férfi is ugyanígy kezd viselkedni.”

10 meglepő jel, ami arra utal, hogy nagyon nincs rendben a párkapcsolatod

4. Ha leszólja a többi nőt

„Számomra visszataszító, ha egy folyamatosan leszólja a nőtársait. Azt hiszik, hogy ők attól többek vagy jobban lesznek, ha minden más nőt a sárba tipornak? Ezzel szerintem pont az ellenkezőjét érik el.”

5. A hatékony kommunikáció hiánya

„Az egyértelmű és hatékony kommunikáció hiánya. Ha akarsz vagy nem akarsz valamit, tedd világossá a másik számára. Ha nagy dologról van szó, és a másik nem érti, ülj le vele egy érzelmileg nem terhelt helyzetben, figyelmeztesd, hogy valami komoly dologról fogtok beszélni, majd addig beszéld át vele, amíg meg nem érti.”

6. A játszmázás

„Hogy mi a kiábrándító? Azok a lányok, akik ellöknek maguktól, majd elvárják, hogy menjek utánuk. Ez számomra hatalmas red flag, ami azt jelzi, hogy mindent tőled fognak elvárni a kapcsolatban. Egy ilyen kapcsolatban nincs partnerség. Továbbá nagyon zavar még a kettős mérce is. Például az rendben van, ha egy nő visszautasítja a férfi közeledését, de ha a férfi visszautasítja a nőt, akkor rögtön érzéketlen vagy bunkó lesz. Végezetül, legyen munkája, és legyenek céljai. Nem kell főiskolai diploma, de a kilátástalan tengés-lengés nem elég.”

7. Nem lép túl az exén

„Amikor romantizálják vagy képtelenek túllépni az exeiken, és nem hajlandóak abbahagyni az üzenetváltást velük, mondván, hogy mennyire fontosak a számukra.”

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images