Ez az egyetlen manifesztációs technika, amely tudományosan igazoltan működik

2024. április 17.
A 369 manifesztációs módszer kombinálja a pozitív megerősítés és a numerológia jótékony hatásait. Sőt, tudományosan bizonyították, hogy közelebb visz a céljainkhoz. Egy próbát mindenképp megér!
369 manifesztáció
  • Nem csak a leghatásosabb, de az egyik legegyszerűbb manifesztációs módszer is a 369.
  • A manifesztációs technika kombinálja a pozitív megerősítést a numerológiával. 
  • Hogyan működik és miért olyan hatásos a 369 manifesztációs módszer?

A TikTok kapta fel a 369 manifesztációs módszert, hogy így kerüljünk közelebb a pénzügyi, párkapcsolati céljainkhoz, sőt, vannak, akik a várandósságot próbálják ezzel bevonzani. De mi is ez a tudományosan igazoltan működő manifesztációs technika? Hogyan működik a 369 manifesztáció és miként alkalmazhatjuk a saját életünkben?

@manifest100xfasterr

#369manifestation #manifestation #manifestationtips #manifestingmethods #manifestationcoaching #manifestationhack #feelingsad #feelingstuck

♬ original sound – manifest100x – manifest100x

Mi a 369 manifesztáció lényege?

Nem új keletű dolog a manifesztáció, már az ókorban is előszeretettel alkalmazták. A 369 módszer ezt a manifesztációt ötvözi a numerológiával. Azért hívják 369 manifesztációs módszernek, mert a célunkat reggel háromszor, délben hatszor, este kilencszer kell elismételnünk, hogy elérjük.

„Amit ma manifesztációnak nevezünk, tíz éve a vonzás törvényeként emlegettük – mondta Inbaal Honigman spirituális tanácsadó. – Húsz évvel ezelőtt boszorkányságnak nevezték, és kínos volt beszélni róla. Harminc éve pedig imának hívtuk.” Ahogy más rituálék, úgy a manifesztáció is működik, vallja a szakember. 

Több idegtudományi tanulmány is bizonyította már, hogy a manifesztáció valóban működik. A megerősítő üzenetek ismétlése vagy a pozitív mantrák ugyanis csökkentik a stresszt, javítják az életminőséget, ami hozzájárul az iskolai és munkahelyi teljesítmény javulásához. Egyúttal nyitottabbá teszi az embereket arra, hogy változtassanak az életükön.

Hogyan használjuk a 369 manifesztációt?

Fontos jelentése van annak, hogy a manifesztációhoz a 3,6 és 9 számokat használjuk

Fontos jelentése van annak, hogy a manifesztációhoz a 3,6 és 9 számokat használjuk

A kulcs az álmaink valóra váltásához az ismétlés. A gyakorlat teszi a mestert, de szerencsére a 369 manifesztációt roppant egyszerűen használhatjuk a mindennapokban.

  1. Válasszuk ki a manifesztációnk tárgyát vagy egy érzést, amit szeretnénk, ha jelen lenne az életünkben (Például gazdag vagyok, vagy van egy szerető párom.)
  2. Írjuk le háromszor reggel.
  3. Majd írjuk le hatszor délután.
  4. Végül írjuk le kilencszer este, mielőtt lefeküdnénk aludni.

A 369 manifesztációt mindennap gyakorolnunk kell. Ha nem történik semmi egy hét vagy hónap alatt, legyünk türelmesek. Viszont fontos, hogy átgondoljuk azokat az egészen apró lépéseket is, amiket a helyes irányba tettünk (vagy nem tettünk, de kellett volna). 

Például ha egy szerető kapcsolatot manifesztálunk, és egy sor rossz randin vagyunk túl, ezt teljes kudarcnak gondolhatjuk, pedig ez nincs így. Nem lehetséges, hogy csak sokkal több embernek próbáltunk esélyt adni, mióta a 369 manifesztációt alkalmazzuk? Így a nagy számok törvénye alapján több olyan találkozóba futhattunk bele, ami valóban nem működött számunkra. Viszont segítettek ezek a randik is, hogy ne otthon üljünk, emberek között legyünk és tisztábban lássuk, mire is van szükségünk, mit szeretnénk.

Miért pont 3,6 és 9?

A numerológia szerint minden számnak megvan a maga hatása és tulajdonsága. Természetesen a 3, 6 és 9 sem véletlenszerűen került a manifesztációs módszerbe. Ezeket a számokat ugyanis a szerencsével hozzák összefüggésbe évszázadok óta a numerológiában.

  • Pitagorasz szerint a 3 a legnemesebb szám mind közül, a numerológia mágikus számjegyként tartja számon.
  • A hatost a harmóniával kapcsolja össze a numerológia, ez a szám a manifesztáció kulcseleme.
  • A kilenc a kör tökéletességét képviseli a manifesztációban, a célok elérését.

A manifesztációs technikák segítenek, hogy jobban kapcsolódjunk az érzéseinkhez, megértsük vágyainkat, amiket már korábban is manifesztáltunk. Ám ha leírjuk, sokkal erőteljesebbé válik bennünk nemcsak a vágy, hanem az elhatározás is arra, hogy konkrét lépéseket tegyünk a céljaink felé.

Forrás: Women’s Health, fotó: Unsplash, Getty Images