4 kristály, melyeknek az energiái ellenállhatatlanná tesznek az első randin

2024. május 11.
De olyan kristály is van köztük, ami nemcsak bevonzza a szerelmet, hanem a randi előtti lámpalázat és izgalmat is segít csillapítani.
Kristály energia randi
  • Minden támogató energia jól jön egy fontos randi előtt.
  • Négy olyan kristály is van, ami magabiztosabbá tehet és pozitív energiákkal áraszt el a randi előtt és alatt.
  • A kristályokat akár ékszerek formájában is viselhetjük a randin.

Ha kristályokat viselünk ékszerként, látható helyen magunkon egy randin, sokkal erősebb támogató energiák vesznek körül. De az is működik, ha egyszerűen a táskánkban vagy a zsebünkben tudjuk magunknál azokat a kristályokat, amik kifejezetten jó energiákkal árasztanak el egy randin.

Kristályok, amik jól jöhetnek egy randin

1. Rózsakvarc – vonzza a szerelmet egy randin

A rózsakvarc kristály energiái a második, harmadik randin jöhetnek jól

A rózsakvarc kristály energiái a második, harmadik randin jöhetnek jól

Amikor már a második vagy harmadik randira készülünk, és egyre erősebben reméljük, hogy ez a valaki lesz a nagy Ő az életünkben, érdemes bevetnünk a rózsakvarc kristályt a randin. Ez a halvány rózsaszín kő ugyanis a szerelem kristálya. Lehet, hogy pont erre van szükségünk ahhoz, hogy a bimbózó románc szintet lépjen.

A kristály gyengéd, szeretetteli energiákat áraszt, ami nem csak az önszeretetet segíti elő, de azt is, hogy mások ugyanígy érezzenek irántunk. Tökéletes kristály a rózsakvarc egy romantikus randira.

2. Fluorit – megnyugtat és összeszedetté tesz

Ha nagyon izgatottak vagyok, a fluroit az a kristály, amire szükségünk van a randin

Ha nagyon izgatottak vagyok, a fluorit az a kristály, amire szükségünk van a randin

A csodaszép kék, lila és zöld színű kristály olyankor jó választás egy randira, amikor még a szokásosnál is jobban izgulunk. A kő energiái ugyanis stabilizálják és harmóniába hozzák a lelkünket, érzelmeinket.

Ha a szívünk sebesen ver, képtelenek vagyunk koncentrálni, izzad a tenyerünk, csak markoljuk meg a zsebünkben lapuló kristályt, és hűvössége máris megnyugtató energiákkal áraszt el akár egy olyan érzelmileg túlfeszített eseményen is, mint egy első randi. Ha képessé válunk a kristály segítségével megnyugodni, máris jobban tudunk kommunikálni és kapcsolódni a másik emberhez.

3. Ametiszt – tisztasága minden szorongást elűz

Tökéletes kristály randihoz az ametiszt

Tökéletes kristály randihoz az ametiszt

Az élénk lila kristályt viselhetjük a randin nyakláncként, gyűrűként, fülbevalóként vagy akár karkötőn. De mindet egyszerre is lehet, ha igazán ki akarjuk használni az erőteljes energiáit egy randin. 

A kristály védőereje rendkívül hatásos szorongás, stressz ellen, az elménket a béke és nyugalom járja át hatására. Mindig jól jön, ha tudjuk, hogy olyan események várnak ránk, amik fenekestül forgatják fel az életünket. Mint egy nagy szerelem.

4. Karneol – szexi energiákat hoz a randira

Szexi energiákat árasztó kristály a randin a karneol

Szexi energiákat árasztó kristály a randin a karneol

Csodaszép narancsvörös kristály a karneol, ami bátorrá és magabiztossá, sőt, szexivé tesz egy randin. Olyan aura vehet körbe a kristály hatására, aminek senki sem tud ellenállni. 

De a karneol igazi szerencsekő is. A randin a kristállyal valóban megüthetjük a főnyereményt és bevonzhatjuk a szerelmet. A kő meleg színe azt sugallja a másik embernek, hogy húzódjon közelebb és ismerjen meg jobban minket.

Forrás: Bustle, fotó: Unsplash, Getty Images