Mit ne rejtsünk el soha, ha azt akarjuk, hogy álmaink férfija belénk szeressen?

2024. július 19.
Tegyünk róla, hogy a férfiban tudatosuljon, mekkora ajándék vagyunk számára! Nem értjük, miért nem figyel fel ránk egyetlen valamirevaló férfi? Sőt, álmaink férfija? A párkapcsolati szakértő elárulja, mi az, amit soha ne rejtegessünk magunkkal kapcsolatban a másik elől!
Igazi férfi elől ezeket a tulajdonságokat ne rejtsük el, hogy vonzzuk
  • Nem azokat a férfiakat vonzzuk, akikre mi vágyunk?
  • Sokszor azért nem álmaink férfija vágyik ránk, mert elrejtjük azokat a tulajdonságainkat önkéntelenül is, melyekre ezek a férfiak felfigyelnek.
  • Ne szégyellősködjünk, legyünk nyíltak azzal kapcsolatban, milyen férfit akarunk!

Nem azok a férfiak jelentkeznek nálunk, akiket mi szeretnénk? Eltűnődtünk már azon, miért nem vonzzuk álmaink férfiját? A párkapcsolati szakértő szerint lehet, hogy a baj az: elrejtjük azokat a tulajdonságainkat, amelyek ezeknek a férfiaknak fontosak! 

A párkapcsolati szakértő elmondta azt is, mi az a két dolog, amit nem szabad soha rejtegetnünk magunkkal kapcsolatban, ha azt szeretnénk, hogy álmaink férfija belénk szeressen!

2 dolog, amit ne rejtsünk el magunkról, hogy vonzzuk álmaink férfiját

1. Ne rejtsük el, milyen férfit akarunk valójában

Az egyik legfontosabb dolog a párkapcsolati szakértő szerint, hogy biztosak legyünk abban, kire van szükségünk, milyen személyiségű férfira vágyunk. Ha valóban azt akarjuk vonzani, akiről álmodunk, muszáj, hogy az alapvető dolgokkal tisztában legyünk. 

Ne rejtsük el, milyen férfit akarunk valójában!

Ne rejtsük el, milyen férfit akarunk valójában!

A párkapcsolati tanácsadó néhány konkrét példát is említ:

  • „Kifejezetten nagyra értékelem azt a férfit, aki az idejéből önkénteskedésre is fordít a közösség javára.”
  • „Nincs semmi, ami szexibb lenne számomra, mint egy férfi, aki őszinte és hű önmagához.”

Ha nem tesszük alacsonyra a lécet, olyan férfiak figyelmét keltjük fel, akik képesek megugrani azt.

2. Ne rejtsük el a fizikai valónkat

A férfiak számára tagadhatatlanul fontos a nő képe. Ne szerénykedjünk, mutassuk meg, kik vagyunk! Különösen igaz ez, ha online ismerkedünk. Mivel a cél az, hogy ne tucatnyi középszerű férfit vonzzunk, hanem annak a néhánynak keltsük fel a figyelmét, aki minket is érdekel, muszáj tudatnunk velük, hogy mit veszítenek, ha nem lépnek kapcsolatba velünk.

Nem filterekkel, nem álvalóságot mutatva, de büszkén és méltósággal meg kell mutatnunk azt, kik vagyunk, és milyen jól járnak velünk!

Forrás: Your Tango, Fotó: Getty Images