4 tipp, hogy tökéletes fotód legyen a randioldalakon

2024. május 12.
Az online randizás világa nem könnyű terep, hiszen gyakran pillanatok alatt ítélnek meg minket 1-1 kép és pár szó alapján. Épp ezért nagyon fontos, hogy milyen fotót használunk!
online-randizas-tudomanya-parkereses-helen-fisher
  • Manapság egyre többen döntenek úgy, hogy a különböző online randizós oldalakon és applikációkon keresztül találnak maguknak párt.
  • Ezeken a felületeken gyakran másodpercek alatt döntünk potenciális randipartnerekről – általában egy-két fotó alapján
  • Szerencsére van néhány szempont, amit figyelembe vehetünk, ha szeretnénk garantáltan hódítani a randioldalakra posztolt képeinkkel

Egyre népszerűbb az online randizás, és szerencsére vagy szerencsétlenségünkre ennek a területnek is megvannak a maga szabályai, amik eldöntik, mennyire lesz sikeres egy-egy profil. Ha szeretnénk „tudományosan” hozzáállni profilunk felépítéséhez, érdemes lehet figyelembe vennünk az alábbi szempontokat.

1. Maradj önmagad!

Először is nagyon fontos, hogy semmiképpen ne posztoljunk olyan digitálisan módosított fotókat a randioldalakra, amiken már egyáltalán nem is hasonlítunk valódi önmagunkra. A jó profilkép azt ragadja meg, hogy nézünk ki egy nagyon jó napon: vagyis előnyös arcunkat mutatja, de nem állít valótlanságot, hiszen így mi sem leszünk önazonosak és partnerünk is csalódhat később.

2. Természetes smink hódít a randioldalakon

Már számos felmérésből kiderült, hogy a férfiak többségének sokkal jobban tetszik a természetes smink. Kerüljük hát a füstös szemeket és a vörös rúzsokat, amikor a randioldalakra válogatjuk magunkról a képeket – de azért nyugodtan lehet rajtunk egy kevés szép, natúr smink, amitől igazán ragyogó és élettel teli az arcunk!

3. Flörtölj a kamerával!

Az OKCupid nevű randizós oldal felmérésében azt találták, hogy sokkal több üzenetet kapnak azok a nők, akik szexi mosollyal néznek a kamerába, mintha „flörtölnének vele”. Nem kell túl kihívónak vagy közönségesnek tűnni persze, de egy szép, sugárzó mosoly és a szemkontaktus a nézővel egyértelműen javítja majd az esélyeinket.

4. Kerüld a szélsőséges ruhadarabokat

Biztosan mindenki úgy érzi, hogy egy esküvőre vagy más nagy eseményre viselt különleges darabban mutatott a legjobban. De sokkal jobb ötlet lehet egy kicsit egyszerűbb, visszafogottabb darabokat húzni, ha a randioldalakra és -applikációkra készítünk fotókat. A jó szett kiemeli testünk előnyös részeit – legyen szó hosszú lábakról, formás csípőről vagy csinos derékról –, de úgy, hogy nem a ruha, hanem mi magunk vagyunk a reflektorfényben.

Forrás: YourTango Fotó: Getty Images