Mennyire vonzó az energiánk? 7 jel, amiből megtudhatjuk!

2024. május 17.
Az elemi energiák irányítják, mennyire keltjük fel mások érdeklődését, mennyire találnak minket vonzónak mások. Mutatjuk, mi hogyan irányíthatjuk ezeket az energiákat!
Vonzó energia jelek
  • Az energiánk meghatározza, mennyire találnak minket vonzónak mások.
  • Jó hír, hogy irányíthatjuk és növelhetjük ezeket az energiákat.
  • 7 jel, amiből megállapíthatjuk, milyen energiákkal bírunk!

Sokkal nagyobb befolyással bírunk arra, mennyire találnak vonzónak mások, mint gondolnánk. Az elemi energiáink határozzák meg, felkeltjük-e mások kíváncsiságát, vonzalmát. De miből tudhatjuk, mennyire vonzók az energiáink? És hogyan változtathatunk a saját energiáinkon?

7 jel, amiből tudhatjuk, mennyire vonzó energiákkal rendelkezünk

1. Az energiák meghatározzák a vonzerőnket

Ezek nem azok az energiák, amikről fizikaórán tanultunk az iskolában. Ezek az energiák a vonzerőnket határozzák meg. A kínai asztrológiában öt elem határozza meg, mennyire vagyunk vonzóak

  • Meggyőződés
  • Gondoskodás, kedvesség
  • Bölcsesség, tudás
  • Magabiztosság, könnyedség
  • Tisztelet, erő

2. A hírességek energiái a legvonzóbbak

A vonzerő nem egyenlő azzal, hogy bizonyos kulturális-társadalmi sztenderdek szerint szépek vagyunk. Ez inkább azt jelenti, hogy mások a társaságunkban akarnak lenni. Látni, hallani, sőt, akár megérinteni akarnak, mert az energiáink egyszerűen vonzzák őket.

Ebben az értelemben a szépség csak egy a vonzó energia összetevői közül. A társadalom szemében a hírességek bírnak a legvonzóbb energiákkal, mint a magabiztosság, tisztelet.

Taylor Swift energiája a legvonzóbbak között van a világon

Taylor Swift energiája a legvonzóbbak között van a világon

3. Az öt elem, ami uralhatja az energiáinkat

  • Ha a vonzerőnk energiáját a víz elem határozza meg: bölcsen, higgadtan és mindig magabiztosan választunk. Képesek vagyunk alkalmazkodni, irányt változtatni és átadni magunkat az áramlásnak, ami ellenállhatatlanul vonzó energiával árasztja el az egész lényünket.
  • Ha a vonzerőnk energiáját a fa elem határozza meg: szilárd talajból növekszünk és stabilan állunk a helyünkön. Az energiánk áthatja az életünk egész felépítését, a határainkat. Mások tisztelik azt az erőt, ami belőlünk árad, és ellenállhatatlanul vonzódnak hozzánk.
  • Ha a vonzerőnk energiáját a tűz elem határozza meg: a tüzet a fa táplálja. Az energiánk izgalmas, felkelti mások figyelmét, meleget és fényt hoz, bárhová lépjünk be. Ez a tűz energia fejeződik ki abban a tulajdonságban is, hogy nem elégszünk meg a második legjobbal. Szenvedélyünket senki sem állíthatja meg és állhat ellen neki. A szenvedély, amivel égünk és élünk, roppant vonzóvá tesz minket, még akkor is, ha megperzselődhet, aki a közelünkbe kerül.
  • Ha a vonzerőnk energiáját a föld elem határozza meg: biztonságot és állandóságot nyújt azoknak, akik a közelében vannak. A másokra átsugárzó kedvességünk és fenntartások nélküli szeretetünk az, ami miatt az energiáink vonzóak.
  • Ha a vonzerőnk energiáját a fém elem határozza meg: a föld energiájának gazdagsága táplálja a fémet, ami ebből hozza létre a csodás alkotásait. A föld nyomása gyémántot és értékes nemesfémeket teremt. A fém energiák az élet gazdagságához bölcsességgel és mások számára erőforrások biztosításával tesznek vonzóvá.

Forrás: Your Tango, fotó: Getty Images