Ez a 4 csillagjegy gyakran túlbonyolítja az életet

2021. szeptember 06.
Ki jobban, ki kevésbé, de valamilyen mértékben olykor mindannyian vágjuk magunk alatt a fát. Most megmutatjuk, mely csillagjegyek követik el leggyakrabban ezt a hibát!

Egyik csillagjegy sem tökéletes, mindenkinek vannak bőven olyan tulajdonságai, amivel az őrületbe kergetnek másokat. A horoszkóp szerint azonban itt még nincs vége: némelyik zodiákus jegy sokszor saját magát is nehezen viseli el, mert időnként túlkomplikálja a dolgokat. Te is gyakran megnehezíted a magad dolgát?

4 csillagjegy, ami mindent túlbonyolít

Bika

A Bika másokban leginkább lassúságával, túlzott kényelmességével borzolja a kedélyeket, számára azonban egyáltalán nem zavaró a komótos tempó. Azzal viszont jelentősen bonyolultabbá teszi a saját életét, hogy időnként képtelen uralkodni birtoklási vágyán és féltékenységén, rengeteg fejfájást okozva saját magának. És mivel irtó makacs is tud lenni, nehéz meggyőzni arról, hogy feltételezései alaptalanok, így indokolatlanul hosszú ideig gyötörheti magát nemlétező problémák miatt.

Rák

A Rák nagyon anyáskodó, gondoskodó csillagjegy, akire mindig lehet számítani. Ez a környezetében élőknek csodás hír, a Ráknak azonban kevésbé: hajlamos arra, hogy folyton másokat helyezzen maga elé a fontossági sorrendben, és a saját igényeit háttérbe szorítsa. Erre általában akkor eszmél rá, amikor neki lenne szüksége segítő kezekre és a többiek nem reagálnak annyira lelkesen, ahogy ő tenné fordított esetben. Az ilyen és ehhez hasonló csalódások után a Rák lelkén mély seb keletkezik, ami fájdalmasan gyógyul többek között azért, mert előszeretettel tépkedi fel saját magának, ahelyett, hogy hagyná szépen beforrni.

Szűz

A precíz és gyakorlatias Szűz szereti, ha minden rendben van körülötte, és minden úgy alakul, ahogy azt előre eltervezte. Ha valami mégis másképp alakul, az rendkívül frusztrálttá teheti, és ahelyett, hogy élvezné a spontán jött lehetőségeket, az őrületbe kergeti saját magát. A Szűz nehezen lazít az általa felállított szabályokon, még magával sem tud engedékeny lenni, nem hogy másokkal! Azzal, hogy mindent kontroll alatt akar tartani, sok felesleges stresszt generál magának, amikor pedig kiderül, hogy nem mindent befolyásolhat, végképp odalesz a belső harmóniája.

4 csillagjegy, ami mindent túlbonyolít

Skorpió

A Skorpió nemcsak haragtartó és bosszúálló típus, hanem elképesztően gyötrődő is. Az ő szemében semmi sem lehet szürke, minden vagy fekete vagy fehér, vagyis rendkívül végletesen gondolkodik. A legjelentéktelenebb eseményből is képes hatalmas patáliát csapni, és szüntelenül agyalni. Míg más – például a végtelenül laza Ikrek vagy Vízöntő – egy vállrándítással elintézi a dolgot, addig a Skorpió napokig kombinál, és képes a szó szoros értelmében véve álmatlanul tölteni az éjszakákat csak azért, hogy az agytekervényeit dolgoztassa. Hiába szeretjük a Skorpiót, be kell ismernünk, hogy túláradó szenvedélyessége miatt gyakran csinál a bolhából elefántot.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?