Ezt a 3 csillagjegyet irigylik a legtöbben

2021. december 06.
Van, aki felvállalja és van, aki csak csendben irigyli őket, egy azonban biztos: nagyon sokan szeretnének olyanok lenni, mint ezek a kivételes csillagjegyek! Te köztük vagy?

A megtévesztő ebben az, hogy ezekről a csillagjegyekről sokszor keringenek rossz hírek a köztudatban, mintha ők lennének a világ legelviselhetetlenebb teremtményei – ennek hátterében azonban legtöbbször az áll, hogy az irigyeik nem tudják másképp lefegyverezni őket. Persze különösebben így sem járnak sikerrel, de még mindig jobban érzik magukat ettől, mintha bevallanák saját maguknak, hogy bármit megadnának érte, hogy olyanok lehessenek, mint ők.

Ezeket a csillagjegyeket irigylik a legtöbben

Kos

Nem is tudjuk, hol kezdjük, melyik tulajdonsága miatt szeretne egy kicsit mindenki Kosnak születni. Fáradhatatlan, tele van energiával és elképesztően ambiciózus, ezt a lendületét idősebb korára is megtartja. Rendkívül jó vezető, akit szívesen követnek mások, nagyon jól tudja motiválni azokat, akiket irányítania kell például egy munkakapcsolatban. A korlátozásokat rendkívül rosszul viseli, nem is tudja véka alá rejteni, mennyire szenved tőle – ezt nem mindenki meri felvállalni még akkor sem, ha ugyanígy érez: emiatt tényleg sokan álmodoznak róla, bárcsak olyanok lehetnének, mint a kivételes tulajdonságokkal rendelkező Kos!

Oroszlán

Szegény Oroszlánra gyakran rásütik, hogy önző, énközpontú és soha nincs tekintettel másokra, pedig ez egyáltalán nem igaz, maximum azok látják őt ilyennek, akik felületesen szemlélik, vagy nem akarják meglátni ennek a csillagjegynek a remek tulajdonságait. Az Oroszlán rendkívül igényes, mind a megjelenésére, mind a tetteire, ugyanis elképesztően fontos számára, hogy milyen visszajelzéseket kap a környezetében élőktől. Mindenből a legjobbat szeretné, ám nemcsak magának, hanem azoknak is, akik a szívének kedvesek: épp ezért nem róható fel neki, hogy kizárólag magára gondol! Ha nagylelkűségről van szó, az Oroszlánt sem szabad kifelejteni a listából! Ennek a csillagjegynek a szülöttjét körülveszi egy semmihez sem fogható Oroszlán-kisugárzás, ami igazán karizmatikussá teszi. Hiába szeretné, „Oroszlánság” nélkül ezt senki nem fogja tudni utána csinálni!

Ezeket a csillagjegyeket irigylik a legtöbben

Skorpió

A Skorpiónak is sokan a fejéhez vágják – és még ennél is többen mondják róla a háta mögött! -, hogy milyen nehéz eset. Tény, hogy nem mindig könnyű vele, ugyanis rendkívül végletes, szenvedélyes és impulzív típus, ám számtalan szerethető tulajdonsággal is rendelkezik ezzel egy időben. Ami miatt mindenki szeretne hasonlítani rá, az a felülmúlhatatlan észjárása: miközben ő maga igen titokzatos, azt nem tűri, hogy mások rejtegessenek előle valamit. Amíg végére nem jár a zavaros ügyeknek, addig nem nyugszik, és ez szinte kivétel nélkül mindig sikerül is neki: tökéletesen átlátja az összefüggéseket, nagyon jó a memóriája és nem mellesleg az intuíciója is nagyszerűen működik, így előtte tényleg felesleges titkolózni, vagy ami ennél is rosszabb, hazugságokkal takarózni! Jaj annak, akit rajtakap!

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?