Nagy barátsághoroszkóp 2022-re

2022. január 18.
Nemcsak a szerelem, a munka vagy a pénzügyek terén hozhat új lehetőségeket, nem várt fordulatokat 2022, hanem a barátságokat illetően is. Nézd meg, neked mit tartogatnak az égiek!

Szinte mindenki arra kíváncsi, hogy alakul a szerelmi élete a következő hónapokban, pedig a barátsághoroszkóp is fontos eseményeket jelezhet előre. Olyan szövetségesekre találni, akikre tényleg jóban-rosszban számíthatunk, kincset ér, hiszen a segítségükkel sokkal könnyebben vehetjük az akadályokat. Neked ki lesz a társad a bajban 2022-ben?

Nagy 2022-es barátsághoroszkóp

Kos

Minden jel arra utal, hogy ebben az évben nagy felfedezéseket teszel saját magaddal kapcsolatban, egészen új arcodat ismerheted meg. Ehhez kiemelten fontos, hogy letedd a régebb óta cipelt érzelmi terheket, és akármilyen nehéznek tűnik, szélnek tudd ereszteni a korábbi sérelmeket. Idén olyan barátok kerülnek az utadba, akik beragyogják a mindennapokat. Szerencsére a már meglévők között is akadnak ilyenek, akik viszont hátráltatnak és folyton megszólnak, jobb, ha a feledés homályába merülnek.

Bika

2022 több olyan helyzetet is tartogat számodra, amiből leszűrheted, kire számíthatsz igazán. Ne izgulj, ehhez nincs szükség drámai fordulatokra, elég az is, ha egy kicsit befelé fordulsz és megtanulod igazán szeretni magad. Ismerve téged, megrémít a gondolat, hogy néhány barátodat elveszítheted, de már most eláruljuk, hosszú távon nem fogod lógatni az orrod: idővel te is belátod majd, hogy jobb, ha pár lépést hátrébb lépnek a mérgező barátok.

Ikrek

Úgy tűnik, ebben az évben szuperszónikus előrelépésekre számíthatsz a karrieredben, ami sok-sok új kapcsolatot hoz magával. Nagyon sok olyan emberrel találkozol, akitől rengeteget tanulhatsz, sőt a spirituális fejlődésben is segítségedre lehetnek. Ezek közül az új ismeretségek közül több is stabil és tartalmas barátsággá alakulhat, ha te is akarod.

Rák

Nagyon sok újdonságot és izgalmas eseményt hoz neked ez az év, utad során pedig kedves ismerősökre találhatsz. Ezek között az emberek között szép számmal akad majd olyan, aki egészen új perspektívából tekint a világra és neked is megtanítja ezt. Ne félj az ismeretlentől, próbálj bátrabb és rugalmasabb lenni a megszokottnál, így nem fogod elszalasztani ezeket a pillanatokat.

Oroszlán

Bár a szíved mélyén eddig is tudtad, ebben az évben a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy a minőség jóval fontosabb a mennyiségnél. Nem kell emiatt rosszul érezned magad, Oroszlánként természetes, hogy imádtad, hogy sokan rajonganak körül, ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenkinek helye van a közvetlen közeledben. Új fontossági sorrendet állítasz fel, ami nem biztos, hogy mindenkinek tetszik majd, a leglényegesebb azonban az, hogy neked jó legyen.

Szűz

Szuper híreink vannak számodra. Egészen sok ismertség, ami ebben az évben köttetik, nagy eséllyel alakul át mély, tartalmas, Szűznek való barátsággá, amire neked most különösen nagy szükséged van, annak ellenére, hogy egyedül is feltalálod magad, bármi történjen. Ha visszaveszel kicsit a távolságtartásból és bizalmatlanságból, ki tudja, talán még új szerelem is szövődhet egy-egy induló barátságból.

Mérleg

Fontos küldetésed ebben az évben, hogy megtanuld, nemcsak másokra kell odafigyelned, hanem saját magadra is, és senki nem szólhat egy szót sem azért, mert a saját érdekeidet tartod szem előtt. Neked ezt tényleg tanulni és gyakorolni kell, mert eddig amolyan őrangyalként vigyáztál másokra, és ez a felismerés nem biztos, hogy mindenkinek tetszik. Annyi baj legyen! Ebben az évben mélyülhet a kapcsolatod a legjobb barátoddal, vagy ha nincs ilyen, nagy valószínűséggel rátalálsz.

Skorpió

Játékosságod, kreativitásod sosem látott mértéket ölt 2022-ben, ami bizony a barátságaidra is kihat. Színes és szórakoztató emberek vesznek körül, nagyon sok nevetés és boldog pillanat vár rád. Korábban hajlamos voltál arra, hogy a kelleténél kevesebb energiát fektess a kapcsolataidba, ezért azok szép lassan, úgymond érdeklődés hiányában elhalványultak. Ha szeretnéd, leporolhatod ezeket, és visszaszerezheted azokat a barátokat, akik hiányoznak.

Nagy 2022-es barátsághoroszkóp

Nyilas

Lehet, hogy ebben az évben nem kötsz egetverően sok új barátságot, ennek oka azonban nem az, hogy sótlan alakokat sodor az utadba az élet, sokkal inkább az, hogy ráébredsz, már ismered azokat, akikkel örömmel szorosabbra fűzöd a barátság szálait. Velük annyira közel kerülhettek egymáshoz, hogy akár családtagként szerethetitek egymást, ami lássuk be, hatalmas ajándék, és sokaknak egyetlen ilyen barátja sem akad.

Bak

Többször is kilépsz a komfortzónádból ebben az évben, és ez cseppet sem fog fájni, sőt izgalmas kalandként éled inkább meg, amihez megfelelő társakat, megbízható barátokat is találsz. Számos alkalmad nyílik majd arra, hogy megtapasztald, egy jó beszélgetés és a nevetés igazi gyógyír a léleknek. Felerősödik benned a vágy, hogy megértsenek és együtt érezzenek veled, ez pedig minden bizonnyal teljesülni fog.

Vízöntő

2022-ben a nagylelkűség lesz a legfőbb tanácsadód, és megbizonyosodsz róla, hogy sok esetben jobb adni, mint kapni. Minél több szeretettel és jó szándékkal ajándékozod meg a környezetedet, annál jobban esik majd, amikor visszaérnek ezek hozzád. Időnként felmerülhet benned az érzés, hogy páran megpróbálnak kihasználni, te azonban okosabb vagy annál, hogy ezt ne szimatold ki. Tudni fogod, ki az, aki megérdemli a tőled kapott segítséget, személyében pedig elkötelezett barátra teszel szert.

Halak

Jól tennéd, ha ebben az évben leginkább magaddal kötnél szorosabb barátságot, az utóbbi időben ugyanis a legtöbb Halak jóval kevesebb figyelmet fordított saját magára, mint amennyit megérdemelne. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem találhatsz értékes új barátokat, a fókuszt mégis szerencsésebb magadra irányítani. Ez azért is lényeges, mert végre nem másoktól kellene várnod, hogy megmondják, ki vagy, mit szeretnél és mi lenne neked a legjobb, hanem saját magadra kellene hallgatnod.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?