Februári horoszkóp 2022

2022. február 01.
Új időszak veszi kezdetét februárban: a változás megannyi lehetőséget hoz magával a legtöbb csillagjegynek.

KOS

A temperamentumos jegy szülöttei komoly kihívás elé néznek, mondjuk a hivatásukban történhet előrelépés. Olyan feladatot kaphatsz, ami meglep, de az is lehet, hogy már régóta erre vársz. Mindenesetre unatkozni nem fogsz. Nyitott leszel, figyelembe veszed mások érdekeit, de természetesen most is csak te lehetsz a győztes. A hónap vége felé elsősorban a fantáziádra és a kreativitásodra lesz szükséged.

februari-horoszkop

BIKA

Itt az idő, hogy a korábbi terveid végre megvalósuljanak, de ne ragaszkodj görcsösen minden elképzelésedhez. Hallgass a megérzéseidre, és azok a megfelelő útra terelnek. Hivatásodban sokat jelentenek a jó kapcsolatok. Néhány héten belül szinte álomba illő események is történhetnek veled. A párkapcsolatod is harmonikusan alakul, főleg akkor, ha elfogadod a társad nézeteit.

IKREK

Tarts mértéket. Annyira könnyen veszed a dolgokat, hogy néha fel sem tűnik, mennyire túlhajtod, esetenként pedig túleszed magad. Odafigyeléssel, napi rendszer kialakításával nagyon sokat tehetsz magadért. Egy külföldi kapcsolat is a látóteredbe kerülhet. Ebben az időszakban fontosnak tartod az anyagiakat: talán érdemes számba venni a kiadásaidat, és összhangba hozni a bevételekkel.

RÁK

Felpezsdül az életed. Rengeteg izgalmas, új dolog foglalkoztat. Néha talán még a bőség zavarával is küzdesz, de megérdemled ezt a sok lehetőséget. Elképzelhető, hogy külföldről kapsz ajánlatot. Amennyiben gondolkodni akarsz rajta, azt ne húzd sokáig. Legkedvezőbb ebben a témában a hónap vége. Aki kreatív területen dolgozik, annyi ötlete támad, hogy szinte maga sem képes őket feldolgozni.

OROSZLÁN

Viszonylag csendesen telnek a napjaid. Még az is lehet, hogy unatkozol. Ne aggódj, amint a Nap eléri a Halak jegyet, sok kellemes élményben lehet részed. Elsősorban érzelmi területen számíthatsz pozitív változásokra. A párod is egyre fontosabb szerepet tölt be az életedben, valószínűleg kedvességgel és ajándékokkal akar levenni a lábadról, te pedig boldogan hagyod magad.

SZŰZ

Valami nagy dologba vágod a fejszédet. Leginkább akkor jársz jól, ha önállóan kezdeményezel. Más esetekben jól jöhet a csapatmunka, de jelenleg kizárólag te lehetsz az ötletgazda és a megvalósító is. Uralkodó bolygód, a Merkúr a konstruktív gondolkodást segíti. A szerelemben igazán szép periódus köszönt rád: hosszú kapcsolatban is olyan, mintha most látnátok meg egymást először.

MÉRLEG

Az égitestek nagy számban az otthont, családot jelentő területeden gyülekeznek. Ha lomtalanítani, felújítani szeretnél, ez az időszak most éppen alkalmas. Nem kötelező mestert hívni, vannak kisebb feladatok, amelyeket egyedül is kitűnően elvégzel. Ráadásul a fizikai munka pozitív hatással van rád, teljesen kikapcsol. Ha jelenlegi szerelmedet az igazinak érzed, jó eséllyel tudtok közös otthonban is gondolkodni.

SKORPIÓ

Egyre fontosabb számodra a kapcsolatrendszered. Elsősorban a munka szempontjából, ugyanis több felkérés érkezik ismerősöktől – és ezek egyben pluszjövedelmet is jelentenek. Megtakarításban is gondolkodsz. Van néhány vágyad, ezek többnyire utazások. Most lehetőséged nyílik a konkrét tervek kidolgozására is. A párodnak néhány meglepő, de felettébb használható ötlete támad.

NYILAS

Uralkodó bolygód, a Jupiter a legszebb arcát mutatja. Áldásos tevékenységével nem csak téged, valamennyi embert a korábbinál sokkal boldogabbá tesz. Nálad az otthon, a család területét ragyogja be. Jelenthet ez családalapítást, de még gyermekáldást is. Úgy érzed, sokkal többet kell másokért tenned. Anyagi téren jól alakulnak a dolgaid, de szükség van a beosztásra.

BAK

Ezekben a hetekben négy égitest is a születési jegyedben tartózkodik, segítségükkel te lehetsz a hónap nyertese. A Mars növeli az ambíciódat, a Vénusz a hűséget támogatja, a Merkúr a racionális gondolkodást segíti. A Plútó jelenlétét pedig már évek óta érzed: megtapasztaltad a változásokat az életkörülményeidben és a személyiségedben. Most kinyílik az a kapu, amely a megvalósítás felé mutat.

VÍZÖNTŐ

A Nap és Szaturnusz kéz a kézben jár a születési jegyedben. Mások inkább elkerülnék a gyűrűs bolygó látogatását, azonban neked kifejezetten jól jön. Az asztrológia szerint uralkodó bolygód: erősíti a céltudatosságot és segít abban, hogy a fejedből kipattanó ötleteket mederbe tereld, és úttörővé válj. A hónap végére már az anyagi helyzeted is javuló tendenciát mutat.

HALAK

Főleg az emberi kapcsolataid száma gyarapszik. Lesznek futó ismerősök, de néhányan hosszú távon is a közeledben maradnak. A Halak jegyében járó Jupiter, amely az uralkodó bolygód, felszínre hozza az érzelmeidet. Segítőkész leszel, de mások megbecsülésével és nagy adag szeretettel is felruház. Nyílj meg, és mások is megnyílnak feléd. Ez a vezérmotívumod.

Szöveg: Molnár Éva asztrológus Fotó: Getty Images

Olvass tovább!