Ezek a csillagjegyek mindig meg tudnak nevettetni

2022. január 16.
Vicces emberek társaságát élvezni igazán nagy ajándék, a nevetés ugyanis nemcsak a hangulatunkat befolyásolja kedvezően, hanem a testi folyamatokra is áldásosan hat. Ennek az 5 csillagjegynek különösen szuper a humora!

Ha hiszed, ha nem, születési horoszkópod sok más mellett azt is meghatározhatja, hogy milyen a humorérzéked és hogy mennyire vagy szórakoztató társaság mások számára. Vannak kifejezetten vicces csillagjegyek, akik bárkit meg tudnak nevettetni, akadnak azonban olyanok is, akiknek jobb nem erőltetni a humort, mert egyszerűen nem megy. Te is a nagy nevettetők között vagy?

Ezek a legviccesebb csillagjegyek

Kos

Mint oly sok mindenben, a Kos a szórakoztatásban is spontán és lehengerlő: nagyon szereti, ha társaságban lehet, és annak is örül, ha különleges személyisége mellett a humorával hagyhat nyomot másokban. Bár tényleg igen szórakoztató és szellemes csillagjegy, azzal, hogy sokszor előbb beszél, mint gondolkodna, akaratlanul is megbánthat másokat vagy túlzásba eshet a vicceskedéssel.

Ikrek

Nincs nála nagyobb társasági életet élő, kommunikatívabb csillagjegy: imád új ismeretségeket kötni, rendszeresen posztolgatni arról, kivel és merre jár, beszélgetni és szórakozni számára majdnem olyan fontos, mint levegőt venni. Olyan szuperül ráhangolódik másokra, hogy rögtön tudja, ki milyen humorra vevő. Számtalan könnyekkel nevetős pillanatot köszönhetünk az Ikreknek, ha netán nem volt még részed ilyenben, gyorsan pótold, imádni fogod!

Szűz

Cinizmusa, kritikus életszemlélete a humorérzékét is átszövi, ezért a Skorpióhoz hasonlóan gyakran vesz célba másokat mérgezett nyilacskákkal. Mivel szőrszálhasogatása mellé intelligencia is párosul, egy bizonyos határt soha nem lép át, emiatt különösen szórakoztató a társasága. Tudni kell róla, hogy azon könnyen megsértődik, ha valaki rajta köszörüli a nyelvét, nem is érdemes ezzel kihúzni nála a gyufát!

Skorpió

Ha nem lógna ki a tömegből, nem is Skorpió lenne… Olyan a humora, mint senki másnak, igaz, nem mindenki vevő a stílusára, de aki érti-érzi miről is van szó, az rendkívül jól szórakozik a társaságában. Jól tudja, hogy kinél meddig lehet elmenni, ezért különösen vicces azt hallgatni, hogyan ironizál másokkal, poénjai egyediek, rafináltak és felejthetetlenek, pont mint a jegy szülötte!

Ezek a legviccesebb csillagjegyek

Nyilas

Számára az egyik legnagyobb örömforrás az életben az, ha mosolyt csalhat mások arcára. Igazán játékos és javíthatatlanul optimista csillagjegy, ezért nem bírja sokáig nézni, ha a környezetében valaki lógatja az orrát. Mindent megtesz azért, hogy az illetőt jobb kedvre derítse, amiben pozitív életszemlélete mellett sajátos humorának is nagy szerepe van. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?