Ezek a csillagjegyek csak hírből ismerik a hűséget

2022. február 06.
Nem kizárólag a csillagjegyen múlik, hogy valaki hajlamos-e a hűtlenségre, de azért az biztos, hogy vannak olyan állatövi jegyek, akiket könnyebb táncba vinni kísértés esetén.

Úgy tartják, hogy a félrelépés kapcsán is kettőn áll a vásár, vagyis ha nincs ok arra, hogy a kapcsolatból kifelé kacsintgassanak, akkor könnyebb elejét venni a megcsalásnak. Nyilván van ebben igazság, de azért tudni kell, hogy bizonyos csillagjegyek jóval könnyebben engednek a csábításnak, mint mások.

Ezek a csillagjegyek csak hírből ismerik a hűséget

Ikrek

Ha valakire, akkor az Ikrekre igaz, hogy nehezére esik az elköteleződés még akkor is, ha őszintén szereti szíve választottját. Lételeme a kommunikáció, imád ismerkedni és új kapcsolatokat kötni még akkor is, ha nem szingli. Ez sok fejtörést okozhat a társának, ha nem kellően rugalmas. Sajátos elképzelései vannak a hűségről és a hűtlenségről, így az, ami egy Ikrek szerint még abszolút belefér, a többi csillagjegy számára már túlmegy azon a bizonyos határon.

Skorpió

Elképesztően szenvedélyes, végletes és sokszor rettentően féltékeny csillagjegy, óriási haragra gerjed, ha előtte titkolóznak, netán meg is csalják. Ilyenkor bosszút forral és a büszkesége nem hagyja, hogy szemet hunyjon a botlás felett, saját magával viszont nagyságrendekkel elnézőbb, ha hűtlenségről van szó. Nem mintha védeni szeretnénk, de jó, ha tudod, hogy a Skorpiót inkább a testi vágyak veszik rá arra, hogy máshol keresse a boldogságot, és nem az, hogy fülig beleszeretett valaki másba – idővel persze ez is bekövetkezhet!

Vízöntő

Ő az, aki nehezen tűri a korlátokat, a szabályokat és rosszul van attól, ha azt várják el tőle, hogy úgy viselkedjen, mint az átlag. Igazi szabad szellem, aki semmi kivetnivalót nem lát abban, ha egy időben több embert szeret, pedig ezzel az emberek többsége nem tud azonosulni. Imád flörtölni, ezért a Vízöntőre bármely évszakban rátörhet a tavaszi zsongás! Legtöbbször egyébként csak verbálisan lép félre (például hosszas üzenetváltásokkal, kétértelmű poénokkal), de ha ez kiderül, partnerének teljesen érthetően komoly fájdalmat okozhat.

Ezek a csillagjegyek csak hírből ismerik a hűséget

Halak

Az érzelmes, érzékeny és romantikus Halakról vajmi kevesen gondolnák, hogy hajlamos a megcsalásra, pedig neki is jutott hely ezen a nem túl illusztris listán. Nagyon elfogadó és türelmes, ennek ellenére könnyen megesik, hogy ha tartósan boldogtalan vagy nem érzi magát biztonságban, nem vár tétlenül arra, hogy a helyzet rendeződjön. Elég, ha egy harmadik fél kedvesebb, megértőbb vele, és a lavinához vezető hógolyó máris elindul lefelé a lejtőn. 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?