Jennifer Aniston Hollywoodon kívül keresi a szerelmet

2021. szeptember 16.
Elege van a színésznőnek abból, hogy csak a filmvilágban nézelődjön. Inkább tágítja a lehetőségeit, és Hollywoodon kívül is körülnéz, hátha ott akad rá a szerelem.

Nem csak színészekkel vagy a filmvilág más alakjaival tudja elképzelni Jennifer Aniston, hogy szerelembe essen. A színésznő hisz abban is, hogy egy híres ember és nem híres ember között is kialakulhat működő párkapcsolat. „Persze, hogy lehetséges – mondta az 52 éves Aniston, akinek első férje Brad Pitt, második férje pedig Justin Theroux volt. – Mindenképp. Úgy értem, ez megtörténhet. Pont abban reménykedem, hogy valaki olyannal találkozom, aki nincs a filmiparban. Az jó lenne.”

jennifer-aniston-szerelem

Bár keresi a szerelmet, Aniston azért nem akar még a modern párkeresési módszerekhez folyamodni. Nem szándékozik regisztrálni például online társkeresőre, hasonlóan más kolléganőihez. „Ragaszkodom a hagyományos randizáshoz. Szeretném, ha elhívnának” – mondta Aniston.

A színésznő a párkapcsolattól nem zárkózik el, az oltár elé azonban nem szeretne többé állni. „Szeretnék egy fantasztikus párra találni, és csak élni együtt egy örömteli életet, tele mókával és közös szórakozással. Nincs szükség arra, hogy kőbe és jogi dokumentumokba véssük.”

Anistont legutóbb kollégájával, David Schwimmerrel hozták össze a bulvárlapok, ám ezt gyorsan cáfolták mindketten. A színésznő 2000-től 2005-ig volt Brad Pitt felesége, 2015-től 2017-ig Justin Theroux-é. Mindkét exével baráti kapcsolatot ápol. „Nem azt jelenti, hogy minden nap beszélünk, de szoktunk beszélni. FaceTime-olni. Üzenetet küldeni.”

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!