3 csillagjegy, akinek december 14-én végre csoda történik a szerelmi életében

2022. december 14.
A Hold a Szűz jegyében járva arra inspirál, hogy bevall érzéseidet annak a személynek, aki már olyan rég elrabolta a szívedet. Nem tudsz tovább titkolózni, fedd fel őket az Igazi előtt!

Ha nem teszel érte, nem fog az öledbe hullani a boldogság – ezt az üzenetet tartsd szem előtt, és hagyd, hogy végre testet öltsenek a vágyaid!

csillagjegy-december-14-szerelem

Bika (április 20. – május 20.)

Ahogy közeleg az év vége, úgy érzed, szeretnéd rendbe tenni az életed. Már csak egyvalami hiányzik belőle, ez pedig az a személy, akivel mindennél jobban szeretnél egy párt alkotni, hiszen nélküle nem érzed magad teljesnek. Rettentően szerelmes vagy és ezt a másik is tudja, de nagy kérdés, hogy komolyan vesz-e téged. Gyanítod, hogy ő is ugyanígy érez irántad, de félénkebb nálad, így rád hárul a piszkos munka. Nincs más választásod, mint megvallani legmélyebb érzéseidet.

Rák (június 21. – július 22.)

Te nem az az ember vagy, aki örökre magában tudja tartani a gondolatait, úgyhogy mégis miért folytanád el őket? Régóta szerelmes vagy valakibe, de soha nem mondtad el neki, mit érzel. Féltél, tétováztál, és képtelen voltál hangot adni a gondolataidnak, mert tartasz az elutasítástól. December 14-én eljön a „most vagy soha” pillanata, és jól fontold meg, hogy mit cselekszel, mert ha nem vallod be az érzéseidet, elveszítheted az Igazit, aki szintén rajong érted. Tedd, amit a szíved diktál.

Bak (december 22. – január 19.)

Úgy érzed, készen állsz arra, hogy bevalld szíved választottjának, amit érzel. A Szűz energiájával képes leszel józanul, reálisan összeszedni a gondolataidat, és még az is menni fog, hogy mindezt átadd annak a személynek, akit már régen kiszemeltél. Lehet, hogy nem vagy olyan romantikus alkat, mint amilyen lenni szeretnél, de kétségtelenül komoly és őszinte vagy. Már az elutasítás lehetősége sem ingat meg, végre teszel egy lépést előre.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!