A csillagjegyed szerint ezek a karácsonyi filmek a kedvenceid

2022. december 25.
Sírós, nevetős, romantikus, szexi – ebben az évben is rengeteg karácsonyi film közül választhatunk, ami azt jelenti, hogy biztosan mindenki találhat az ízléséhez tökéletesen illő mozit. Hogy segítsünk dönteni, megmutatjuk, hogy a csillagjegyed alapján idén melyik karácsonyi filmet lesz muszáj megnézned!

Kos – Négy karácsony

Kosként híres vagy a bátorságodról, valamint arról, hogy mindig dúl benned az energia – és pont ezekre van szüksége a film két főszereplőjének, Kate-nek és Bradnek is, hogy elinduljanak és egy nap alatt négy családi karácsonyon is részt vegyenek. A sztori szerint a páros szépen lassan ráébred arra, hogy mit is szeretnének a jövőjükkel kezdeni, miközben szembenéznek a félelmeikkel, és nyitnak az új dolgok kipróbálására. Pont úgy cselekednek, mint egy vérbeli Kos!

Bika – Az utolsó vakáció

Bikaként szereted az állandóságot, pont úgy ragaszkodsz a rutinodhoz, mint a filmben Georgia. Az utolsó vakáció részben egy szomorú film, ami téged Bikaként is nagyon meg tud érinteni, de akkor ismersz csak igazán magadra a történetben, amikor a főszereplő élete 180 fokos fordulatot vesz. Georgia gondtalan bakancslistás luxusnyaralása minden Bika álma. Miután a főszereplő ismeretlentől való félelme elillan, elönti az a fokú őszinteség, ami rád is nagyon jellemző.

Ikrek – Karácsonyi cserebere

Ikrekként olyan rugalmassággal és intelligenciával rendelkezel, hogy te is bátran megmernéd lépni a főszereplők helycseréjét. Két totál egyforma lány, egy hercegnő és egy pék helyet cserélnek, hogy vadonatúj kalandokat élhessenek át – és hogy talán a szerelem is rájuk találjon. Ikrekként ez számodra egy tökéletes forgatókönyv. Ha tehetnéd, te is szívesen kipróbálnád az összes kalandot, ha kell még egy országot is irányítanál.

Rák – Szerelem a végzeten

Rákként te nem szégyelled a könnyeidet, összhangban vagy az érzéseiddel, és nem félsz őket kimutatni. Éppen ezért lesz tökéletes számodra ez a nagyon megható ünnepi romkom. Hajlamos vagy hinni a sorsban, hűséges vagy és gondoskodó, és ha kell, biztosan várnál a nagy Ő-re akár egy évig is. Ha még nem láttad ezt a filmet, idén muszáj lesz megnézned! Garantáltan ez lesz a kedvenced!

Oroszlán – Csak barátok

Ez a film Ryan Reynolds egyik legjobb elfeledett munkája. Chris, a pufi pattanásos tini tíz év alatt Amerika egyik legmenőbb pasijává válik – és Oroszlánként ehhez te nagyon is tudsz kapcsolódni. Sosem féltél a reflektorfénytől, de mellette hihetetlenül nagylelkű is vagy, és bármit képes vagy megtenni a barátaid és a szeretteid érdekében. Addig nem nyugszol, amíg meg nem mutatod a szeretett személynek, hogy mennyire nagyon törődsz vele. Pont, mint a főhős.

Szűz – Az élet csodaszép

Szűzként te nagyra értékeled a klasszikusokat, szóval biztos lehetsz benne, hogy ezt az 1940-es évekbeli fekete-fehér filmet is imádni fogod. Keményen dolgozol, pont úgy, mint George Bailey, és te is hiszel benne, hogy a szorgalom és az elszántság egyszer kifizetődik. Ezenkívül rendkívül kedves és türelmes is tudsz lenni, és nem habozol adakozni a sajátodból a rászorulóknak.

Mérleg – Alkalmi randevú

Mérlegként imádsz flörtölni és társaságban lenni, szóval tökéletes lesz számodra egy olyan film, amiben a főhősök bulizás közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Mérlegként hajlamos vagy az emberek legjobb oldalát meglátni, és az ünnepi varázsban téged is könnyen magával ragad a romantika. Ráadásul nagyon erős benned az igazságérzet, te vagy a legdiplomatikusabb csillagjegy, ezek a tulajdonságok pedig a főszereplőben, Sloane-ben is megvannak.

Skorpió – Karácsonyi meglepi

Skorpióként komoly vagy, titokzatos és egy kicsit edgy. Az ünnepi filmed egy romantikus független film, aminek a központi eleme egy titok, ami szétszakítja a főszereplők, Abby és Harper kapcsolatát. Coming outolni az egyik legfélelmetesebb dolog, amit egy ember csinálhat, de te Skorpióként nagyon is tisztelni tudod ezt a bátorságot. Hűséges vagy a barátaidhoz, ezért is fogod tudni olyan nagyra értékelni Abbyt, aki sok mindent képes feláldozni Harperért.

Nyilas – The Holiday

Te is pont olyan karácsonyi vakációra vágynál Nyilasként, mint amilyenre Amanda indul. Kalandvágyó vagy és független, simán elmennél egy egyszemélyes vakációra egy idegen országba. Ha pedig még szerelmet is találnál ott, az lenne álmaid netovábbja. A film két női főszereplője ki szeretne szabadulni a megszokott világukból, és olyan dolgokat kipróbálni, amiket korábban soha – mindezt az ünnepek idején.

Bak – Kőkemény család

Tehetséges és ambiciózus vagy, és nem ijedsz meg a kemény munkától – a kicsit lazább, hippisebb, művészi környezetbe viszont nehezen tudsz beilleszkedni. Pont így van ezzel Meredith is, amikor először találkozik a pasija családjával. Feladni azonban nem fogja harc nélkül, igazi Bakhoz méltó módon szuper tervet eszel ki, hogy megnyerje a családtagokat.

Vízöntő – A karácsonyi lovag

Vízöntőként te vagy az egyik legeredetibb csillagjegy, így biztosan értékelni fogsz egy olyan ünnepi filmet, amiben egy lovag időutazását kísérheted végig. A film sztorija pont olyan egyedülálló és innovatív, mint amilyen te magad vagy. Cole, a lovag pozitív változást szeretne hozni világ számára, pontosan úgy, ahogyan te. Lehet, hogy ez a film valójában rólad szól?

Halak – Télapu karácsonyra

Halakként szuper kreatív vagy, ezért ez a zeneközpontú ünnepi romkom tökéletes lesz a számodra. De nemcsak ezért fogod szeretni, hanem azért is, mert a történet középpontjában a kedvesség és az empátia áll, ami számodra szintén nagyon fontos. Miközben Ben, az egyik főszereplő mindent megtesz azért, hogy teljesítse egy kislány kívánságát, egy gyönyörű szerelmi történet veszi kezdetét. Ez a mozi garantáltan meg fogja tölteni a szívedet ünnepi szeretettel és vidámsággal.

Fotó: Imdb

Olvass tovább!