Erre a 3 csillagjegyre szakítás és sok fájdalom várhat április 11-én

2023. április 11.
Ajjaj! Az asztrológusok szerint durva negatív energia fog áramlani három csillagjegy képviselői felé. Noha lehetőségük lesz arra, hogy megoldják párkapcsolati problémáikat, sajnos inkább a harag és az ego fog előtérbe kerülni a mai nap során.
Ez 3 csillagjegyre szakítás és sok fájdalom várhat április 11-én

Az indulatok fellángolnak, ami három csillagjegyet a frusztráció új szintjeire sodorhat április 11-én. Ellenállnak minden segítségnek és tanácsnak, és akár a semmiből is úgy érezhetik, hogy véget kell vetniük a párkapcsolatuknak.

Bika (április 20. – május 20.)

A mai nap negatív energiája előhozhatja a bikák önpusztító hajlamait. Ez az ő esetében most azt jelenti, hogy véget vet a romantikának, amelynek fenntartásáért olyan keményen dolgozott. Lehet, hogy nincs is jó oka rá, vagy egyszerűen nem elégedett. Hosszú távon valóban boldog akar lenni, de a Vénusz arra ösztönzi, hogy ne bízzon senkiben és csak a rosszat lássa, miközben a szépet hiába keresi.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Észrevette, hogy a vonzalma erősen súrolja a megszállottság és a birtoklási vágy határát, és bár ez az intenzív energia megnehezítheti az elengedést és a továbblépést, elhamarkodott következtetések levonására is késztetheti azzal kapcsolatban, mi is történik valójában. Meg fogja találni az ürügyet arra, hogy elhagyja a párját, de annyira elárasztja a negativitás, hogy egyoldalú döntést hozhat anélkül, hogy lehetőséget adna a másiknak, hogy ő is kifejtse a véleményét.

Bak (december 22. – január 19.)

Bár általában elég nagylelkű, ha párjáról van szó (különös tekintettel a pénzügyekre), ma úgy dönt, hogy ő a családfenntartó, és így őt illeti meg az a jog, hogy rendelkezzen a háztartás pénze fölött. Megsértődhet és előfordulhat, hogy nagyon csúnyán fog viselkedni a párjával. Lehet, hogy manipulálni fogja a partnerét, de akár véget és vethet a kapcsolatnak, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogyan ő szeretné.

Forrás: YourTango, Fotó: Getty Images