Heti horoszkóp 2023. április 10-től: jó alkalom adódik a romantikára

2023. április 10.
Az asztrológus szerint az április 10-től kezdődő héten a múlt eseményei és elvarratlan szálai akadályozhatják az előrehaladásunkat. Ideje végre magunk mögött hagyni, amin kell, hogy továbblépjünk.
A heti horoszkóp április 10-től szerelmet ígér a csillagjegyeknek
  • A bolygóállások a héten segítenek abban, hogy a fontos dolgokra koncentrálhassunk. 
  • Húsvéthétfőn még úgy tűnhet, minden egyensúlyban van, ám a hét közepére egyértelművé válik: az elvarratlan szálak kezdenek felbomlani.
  • A csillagjegyeknek az április 10-től kezdődő héten több alkalma is lesz a romantikára. 

Ha sikerül végre pontot tennünk olyan múltbeli dolgokra, melyekről eddig igyekeztünk nem tudomást venni, elindulhat a fejlődés. Az a tudat, hogy haladunk végre, magabiztossággal tölti el a csillagjegyeket az április 10-től kezdődő héten. 

A heti horoszkóp számos jó alkalmat ígér a csillagjegyeknek a romantikára. Ám ehhez is az kell, hogy lezárjuk, amit le kell előtte.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

A bolygóállások arra késztetik a csillagjegy szülötteit, hogy elgondolkodjanak rajta, mi az, ami valóban megéri az idejüket és pénzüket, és mi az, amit el kell engedniük. Egy új szerelem szökkenhet szárba a hét közepén. Végre beteljesülhet az a szerelem, amin már régóta dolgoznak. Ez több lesz röpke kalandnál. 

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

Ideje kimozdulni a Bikáknak. Használják ki, hogy az idő is végre valóban tavaszira fordul. Meglepő találkozásokra számíthatnak a héten a csillagjegy szülöttei. Új barátság és szerelem is kialakulhat a bolygók állása szerint a hét második felében. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

Tudat alatt érzik az Ikrek, hogy nem feltétlenül van igazuk a vitában. Szorongás helyett engedjék, hogy ne a büszkeségük vezérelje őket. Nem kell minden konfliktust nekik megnyerniük. A hét második felében tökéletes alkalom kínálkozik egy randira. Hagyják, hogy a kreatív energiáik szárnyaljanak.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

A hosszú tél után végre kibújnak a barlangjukból a Rákok is. Találkozzanak a barátaikkal, menjenek el randizni párjukkal. Ideje felrázniuk a kapcsolataikat! A munkában új lehetőségek kínálkoznak, ragadják meg ezeket a csillagjegy szülöttei. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

Indítsák azzal a hetet az Oroszlánok, hogy tisztázzák magukban a céljaikat. Ezúttal vegyék komolyan az ambícióikat, koncentráljanak arra, hol szeretnének lenni öt év múlva. Ám tartsák észben: főnöknek lenni nem ugyanaz, mint főnökösködőnek. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

Tágítsák a horizontjukat a Szüzek a héten. Tanuljanak és legyenek nyitottak az új dolgokra. Ez még jól jöhet a karrierjükben. Fontos üzenetet kaphatnak egy olyan személytől, akitől nem is számítanak rá. Ideje többet törődniük saját magukkal is a csillagjegy szülötteinek. Ha jó kapcsolatban vannak önmagukkal, azt mások is észreveszik. 

A heti horoszkóp április 10-től szerelmet ígér a csillagjegyeknek

A heti horoszkóp április 10-től szerelmet ígér a csillagjegyeknek

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

Hallgassanak a megérzéseikre a csillagjegy szülöttei, akkor nem foghatnak mellé. Ne higgyenek el mindent, gondolják át, valóban lehet-e alapja annak, amit olyan emberek sugdosnak a fülükbe, akit a barátjuknak gondolnak. Az egészséges gyanakvás még senkinek sem ártott. 

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

A hét a romantika jegyében indul a Skorpióknak. Ahhoz, hogy új szintre lépjenek a kapcsolatukban, jobban ki kell tárniuk magukat a másik ember előtt. Ám most tökéletesek a bolygóállások, hogy dolgozzanak a párkapcsolati problémákon vagy randevúra hívják azt az embert, akit már régóta szeretnének. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

A gondtalan szórakozás hetei után ideje a produktivitásra helyezni a hangsúlyt a Nyilasoknak. Gondolják át, hogyan tehetnék hatékonyabbá az életüket és stabilabbá a napi rutinjukat. Egy kis séta a természetben mindig segít tisztábban látni.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

A bennük lakó művészt engedjék szabadjára a héten a Bakok és játsszanak. A tavasz mentálisan, érzelmileg és spirituálisan is felszabadítja a csillagjegy szülötteit szorongásaik alól és végre úgy érezhetik, önfeledten szórakozhatnak. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

Koncentráljanak a családjukra a héten a Vízöntők, ez megadhatja a kellő érzelmi biztonságot ahhoz, hogy átvészeljék az előttük álló nehéz napokat. Ne felejtsenek el néha szünetet tartani a munkában, így jut idejük a kalandokra, amik feltöltik a csillagjegy szülötteit.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. április 10-től

Ne elégedjenek meg a gyors, felületes megoldásokkal a héten a Halak. Hosszú távon többet árt, mint használ, ha könnyelmű kompromisszumokat kötnek. Jó alkalom adódik, hogy a párkapcsolatán pozitív irányba változtassanak a csillagjegy szülöttei. Ehhez azonban le kell zárniuk a múltat.

Forrás: StyleCaster, fotó: Getty Images, Unsplash