Heti horoszkóp 2023. június 12-től: ne dőljünk be a játszmáknak

2023. június 12.
A hét játékos és könnyed energiákkal indul 2023. június 12-től. Ám lesznek olyan emberek a heti horoszkóp szerint, akik drámai játszmákba akarják belevinni a csillagjegyeket. Az asztrológus figyelmeztet: ne dőljünk be ezeknek!
Heti horoszkóp 2023. június 12-től
  • Sokkal kreatívabbnak és magabiztosabbnak érezhetjük magunkat a 2023. június 12-től kezdődő héten.
  • A Vénusz energiái hatással lesznek mindenkire, sokkal könnyebb lesz kapcsolatot teremteni másokkal és ismerkedni.
  • Kerüljük azokat az embereket, akik csak játszmáznak velünk, ne dőljünk be ezeknek!

A heti horoszkóp szerint 2023. június 12-től is kedvezőek lesznek a bolygóállások az ismerkedésre, randizásra, köszönhetően a Vénusznak. Úgy érezhetik a csillagjegyek, egyszerűen képtelenek magukban tartani az érzéseiket. Muszáj kimondaniuk, mi tombol bennük. Ezzel együtt sokkal kreatívabbnak és magabiztosabbnak érezhetjük magunkat a héten.

A drámai energiák is túlcsordulhatnak a héten. Az asztrológus figyelmeztetett, ne dőljünk be azoknak, akik bele akarnak kényszeríteni minket a saját játszmáikba. 

Mutatjuk, mit ígérnek a csillagok az egyes csillagjegyeknek a heti horoszkóp szerint 2023. június 12-től.

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Úgy érzik a Kosok, muszáj minden romantikus érzelmüket megosztaniuk párjukkal. Az egyedülállók most több randiajánlatot is kapnak. A munkában is jól indul a hét, megkapják a régóta vágyott feladatot a csillagjegy szülöttei. Ez egy gyümölcsöző hét a Kosok számára, ne hagyják ki a lehetőségeket!

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Értékes minőségi időt tölt a családjával és szeretteivel a Bika a héten. Sikerül elsimítaniuk egy régi konfliktust. Remek lehetőség adódik, hogy otthonukat még inkább saját ízlésük szerint formálják, dekorálják. Komoly felelősséggel járó feladatot bíznak a csillagjegy szülötteire a munkahelyükön. Ez eleinte szorongást ébreszt a Bikákban, különösen azért, mert az irigyeik próbálják elvenni az önbizalmukat, ám ha csak a saját dolgukra koncentrálnak, sikerül kizárniuk a zavaró tényezőket. Ne dőljenek be senkinek!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Új információhoz juthatnak az Ikrek a héten. Ideálisak a bolygóállások a tanulásra, most sokkal könnyebben megy a bonyolult kérdések megfejtése is. Remek lehetősége adódik az Ikreknek az utazásra egy barátjukkal. Ne szalasszák el!

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

A héten élvezik a munkájukat a Rákok, pontot tehetnek több olyan ügy végére is, amit már régóta halogattak. Ezt a főnökeik is észreveszik és díjazzák a pozitív hozzáállást. A pénzügyeiket sikerül rendezniük a héten a csillagjegy szülötteinek. Egy váratlan bírság miatt kicsit kétségbe eshetnek, ám ha elfogadják a segítséget, könnyen újra egyensúlyba kerülhetnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Érezhetik a környezetükben élők vagy munkatársaik szeretetét és támogatását az Oroszlánok a nehéz helyzetben. Új lehetőségek is adódhatnak a héten. Több emberrel is sikerül végre időt tölteniük. Az egyedülálló Oroszlánok végre megismerkedhetnek egy olyan emberrel, aki mellett lehorgonyoznának. De egy régi baráttal is jó alkalom adódik a találkozásra.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Élvezik a Szüzek, hogy végre egyedül lehetnek egy kicsit a héten. Több időt áldozhatnak kedvenc hobbijuknak és a tanulásra, fejlődésre. Csak a lehető legszükségesebb kötelezettségeket és feladatokat végezzék el a csillagjegy szülöttei, ezek a napok arról szólnak, amihez igazán kedvük van. Lazítsanak!

A hét játékos és könnyed energiákkal indul 2023. június 12-től az Ikrek jegyében

A hét játékos és könnyed energiákkal indul 2023. június 12-től az Ikrek jegyében

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Töltsenek több időt a Mérlegek a barátaikkal a héten. Rengeteg olyan lehetőség adódik most, ahol a régi nagy csapat újra együtt lehet. Ez jó alkalom arra is, hogy esetleg régi nézeteltéréseket és félreértéseket tisztázzanak. A munkában nagyon elfoglaltak lehetnek a csillagjegy szülöttei. A volt párjuk is felbukkanhat és új esélyért könyöröghet. Ne dőljenek be minden állításának!

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Izgalmas új fejezet kezdődhet a Skorpiók karrierjében. Remek lehetőségek jönnek szemben a munkahelyén a héten. A munkatársai és főnökei örömmel dolgoznának együtt többet a csillagjegy szülötteivel. Otthon feszültségekkel indulhat a hét, ám a bolygóállások segítenek, hogy ezeken felülkerekedjenek a jó kommunikációval.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Optimistán indul a hét a Nyilasoknak. Végre körvonalazódnak a nyári utazási terveik, akár munkalehetőséggel is egybeköthetik most a nyári kalandokat a csillagjegy szülöttei. Ne mondjanak nemet, amikor a barátai a város másik végén található összejövetelre hívják a Nyilasokat.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Új szintre léphet a párkapcsolata a Bakoknak a héten. Mély beszélgetést folytathatnak párjukkal, ami erősíti a kettejük közötti kötődést. Kevésbé stresszelnek a héten a pénz miatt, a befektetéseik úgy tűnik, megtérülnek. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

Olyanokkal töltsék az idejüket a Vízöntők a héten, akik igazán közel állnak hozzájuk. Egy váratlan betegség keresztülhúzhatja a hét közepén a programterveiket, ám a hétvégi randijukat szerencsére nem veszélyezteti már. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. június 12-től

A szokásos napi rutinjukat nem zavarja most semmi, a Halak élvezhetik a nyugalmat és kiszámíthatóságot a héten. Így teljes egészében kreatív ötleteik megvalósításának szentelhetik magukat. Váratlan érzelmek keríthetik hatalmukba a csillagjegy szülötteit a hét második felében.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images, Unsplash