Heti horoszkóp 2023. július 3-tól: nyugodt napok jönnek

2023. július 03.
Ezen a héten a horoszkóp szerint minden csillagjegy egy kicsit érzelmesebb és befelé fordulóbb lehet. Az asztrológus azt javasolja, gondoljuk át, hogyan tudnánk jobban kimutatni az érzéseinket a július 3-tól kezdődő napokban.
heti horoszkóp 2023 július 3
  • Az elmúlt hetek mozgalmassága után üdítően hat a következő napok befelé forduló hangulata.
  • Többet mélázhatunk a múlton az asztrológus szerint, a gondolataink az otthonunk és családunk körül forog.
  • Intenzívebben élhetjük meg a velünk történő eseményeket a heti horoszkóp szerint.

A heti horoszkóp párkapcsolati problémákat vetít előre a csillagjegyeknek. Ezeket most sokkal erősebben élhetjük meg, viszont a megoldás érdekében is több energiát mozgósíthatunk. 

Az asztrológus szerint hasznos lehet a héten pszichológiai témájú könyveket a kezünkbe venni, különösen kedvezőek lesznek a bolygóállások a személyes fejlődésre. Azt is tisztábban láthatják a csillagjegyek, kik azok az emberek, akikre szükségünk van az életünkben.

Mutatjuk, mit hoz a július 3-tól kezdődő hét az egyes csillagjegyeknek!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

A Kos gondolatai az otthona körül járnak a héten, akkor is, ha éppen nyaralását tölti. Családjával intenzívebben kommunikálhat a következő napokban, sikerül a jövőjükkel kapcsolatban fontos lépéseket tenni. A párkapcsolati problémáira is sikerülhet megoldást találni a hét második felében. Pénzügyileg stabilabb időszak következik a Kosok életében.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Új dolgok tanulására fordíthatnak nagy energiákat a Bikák a következő napokban. A szabadidejüket olvasással és írással töltik a csillagjegy szülöttei, most sokkal könnyebben megy az új információk feldolgozása és megjegyzése. A másokkal való kommunikáció is mintha könnyebb lenne a Bikák számára, mint máskor. Ha párkapcsolatban élnek, a partnerüknek most több támogatásra lehet szüksége. 

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

A héten a pénzen jár az Ikrek legtöbb gondolata. Nagyobb kiadásokra lehet szükség a hét közepén. Olyan ötletek juthatnak a csillagjegy szülötteinek eszébe, melyeket munkatársai nagyra értékelnek. A kisebb teendők viszont eláraszthatják az Ikreket a hét második felében. Fontos nagyobb figyelmet szentelniük a teendőik rendszerezésére, ha nem akarnak dolgozni a hétvégén is.

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Azon tűnődhetnek a Rákok a héten, mi az, ami valóban fontos számukra. Hasznos lehet, ha listát ír a személyes céljairól, de egy új hobbi kipróbálása is jó hatással lehet a csillagjegy szülötteire. Ez olyan ötletek megszületését segítheti elő, melyek előre lendíthetik a Rákok karrierjét. 

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Szokatlanul befelé forduló napok következnek az Oroszlánok életében. Meghitt beszélgetésekre kerülhet sor a családtagjaikkal. Nagyon kedvezőek a következő napok otthonának rendszerezésére. 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Kívülállónak érezhetik magukat a Szüzek a társas eseményeken a héten. Nehezen hangolódnak rá mások érzéseire a következő napokban. Ne erőltessék, ha nem muszáj, a baráti találkozókat a következő napokban, használják ki tervezgetésre, feltöltődésre ezt a hetet.

A Rák jegyében most nyugodtabb napok jönnek a heti horoszkóp szerint

A Rák jegyében most nyugodtabb napok jönnek a heti horoszkóp szerint

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Hosszú távú karriercéljaival kell törődnie mélyebben a Mérlegeknek. Fontos döntést kell meghoznia a jövőjével kapcsolatban. Párkapcsolatában is nagyobb szerepet játszhatnak most a munkahelyi döntései, ezért ne hamarkodja el a válaszát.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Egy beszélgetés felnyithatja a Skorpiók szemét a párkapcsolatukkal vagy munkájukkal kapcsolatban a hét elején. Inspiráló új lendületet kaphatnak. Az új lehetőségek most csak arra várnak akár a munkában, akár a magánéletükben, hogy a csillagjegy szülöttei meghozzák döntésüket.

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Fontos dolgokra döbbenhetnek rá saját magukkal kapcsolatban a Nyilasok a héten. Viselkedésük elemzése és a felismerés, hogy nem mindig kommunikálnak nyíltan másokkal, jobb irányba terelheti párkapcsolatukat vagy barátságaikat.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Egy olyan személyhez fordulhatnak tanácsért a héten a Bakok, aki nagyon közel áll hozzájuk. Ideje megbeszélnie szerelmével a jövőjüket, nem halogathatják tovább a lényeges döntéseket. Ezen a héten lesz alkalom, hogy mindezt higgadtan vitassák meg. 

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

Sok aprósággal végezhetnek a teendőik közül a Vízöntők, ami felszabadító érzés lehet számukra. Úgy érezhetik, hatalmas súlytól szabadultak meg. Ha a külvilág helyett most saját magukra figyelnek, még produktívabbak lehetnek, és erre mások is felfigyelhetnek.

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. július 3-tól

A héten nem tudnak a komoly dolgokkal foglalkozni a Halak, muszáj pihenniük. Kreatív tevékenységekkel kapcsolhatnak ki a hétköznapok mókuskerekéből, ami úgy érzik, lassan felőrli őket. A csillagjegy szülötteinek a szerelmi élete váratlan, de örömteli fordulatot vehet a hét második felében.

Forrás: British Vogue, fotó: Getty Images