Ez az 5 csillagjegy lesz a legszerencsésebb a tízmilliószoros napon július 21-én

2023. július 21.
Amire 2023. július 21-én gondolunk - legyen az jó vagy rossz - tízmilliószor nagyobb eséllyel válik valóra a buddhista filozófia szerint. A tízmilliószoros napok a csillagjegyek életére is nagy hatással vannak, különösen öt olyan csillagjegy van, akik még másoknál is szerencsésebbek lehetnek.
Tízmilliószoros nap 2023. július 21. csillagjegy
  • Használjuk ki a tízmilliószoros napok erejét!
  • Öt csillagjegynek különösen nagy szerencsében lehet része 2023. július 21-én, az idei év harmadik tízmilliószoros napján.
  • Más csillagjegyeknek sem kell elkeseredniük, az ő vágyaik is tízmilliószor nagyobb eséllyel válnak valóra.

A tibeti buddhisták a Nagy Buddha napokon (dharmacsakra napok) tartják. Ezekből minden évben négy van. A különleges erejű napok más napra esnek mindig, mivel a Hold járása alapján számolják ki, melyik évben mikor lesznek ezek a tízmilliószoros napoknak is nevezett ünnepnapok. 

2023-ban a negyedik ilyen nap július 21-én van. A buddhista hit szerint ilyenkor a gondolataink, cselekedeteink tízmilliószoros teremtő erővel hatnak, ezért használjuk jóra a különlegesen erős energiájú időpontokat.

A bolygóállások szerint 5 olyan csillagjegy van, akiknek különösen erősen hat az életére a július 21-ediki tízmilliószoros nap, akár a magánéletükben, akár a pénzügyekben válhatnak valóra legmélyebb kívánságaik.

A Mérleg (szeptember 23. – október 23.) nagyon szerencsés lehet a július 21-ediki tízmilliószoros napon

A csillagjegy szülötteinek nagy esélye van arra, hogy a szerelemmel kapcsolatos vágyai valóra váljanak a július 21-ediki tízmilliószoros napon. De a Mérlegek életük szinte minden területén áttörésre számíthatnak, ha képesek jól használni a tízmilliószoros nap erős energiáit. Ahhoz, hogy a fontos változások megtörténjenek, nekik is észre kell venniük, hol segíthetnek másoknak.

A Nyilas (november 22. – december 21.) nagyon szerencsés lehet a július 21-ediki tízmilliószoros napon

Bár úgy érezhetik a Nyilasok, hogy ez mostanában nem az ő időszakuk, a tízmilliószoros nap fordulatot hozhat életükbe. A különleges energiák segítségével kapuk nyílhatnak meg a csillagjegy szülöttei előtt és bekövetkezhet a várva várt áttörés az anyagi helyzetükben. Ehhez azonban nekik is keményen kell dolgozniuk, ingyen még a tízmilliószoros napon sem adják a jutalmat. 

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) nagyon szerencsés lehet a július 21-ediki tízmilliószoros napon

A július 21-ediki tízmilliószoros nap számos jó lehetőséget tartogat az Oroszlánok számára. A gyümölcsét azonban csak akkor arathatják le, ha képesek ezúttal nem csak saját magukat látni. A szerencse és az univerzum energiái most a csillagjegy szülötteinek oldalán állnak, így ne féljenek kockázatot vállalni, amikor valaki segítséget kér tőlük. A tízmilliószoros napon minden jócselekedet sokkal erősebben számít.

Az Ikrek (május 21. – június 21.) nagyon szerencsés lehet a július 21-ediki tízmilliószoros napon

Nagyon jó alkalom lehet a tízmilliószoros nap arra, hogy az Ikrek elkezdjenek dolgozni a céljaikon. Ez nagyon különböző lehet, ám ha összpontosítanak és úgy haladnak ezek elérésére felé, hogy másokat is felkarolnak közben, a tízmilliószoros nap erős energiái minden segítséget megadnak ahhoz, hogy teljesüljenek a csillagjegy szülötteinek vágyai.

A Bika (április 20. – május 20.) nagyon szerencsés lehet a július 21-ediki tízmilliószoros napon

Úgy érezhetik a Bikák a teremtő energiák melléjük állnak a tízmilliószoros napon. Minden, amibe belekezdenek, gördülékenyen és simán halad a célja felé, semmi sem állhat a csillagjegy szülötteinek útjába. Az életük szerencsés periódusba léphet, legyen szó szerelemről vagy pénzügyekről, ha a tízmilliószoros nap erejét felhasználják mások megsegítésére, nem csak saját vágyaik teljesülésére.

Fotó: Unsplash