3 csillagjegy, akik nagyon szerencsések lesznek és pénzhez jutnak 2023 júliusában

2023. július 11.
Különösen három csillagjegynek van nagy esélye arra, hogy extra bevételre tegyen szert júliusban. Ha közéjük tartozunk, nagyon szerencsésnek érezhetjük magunkat az asztrológus szerint.
3 csillagjegy szerencsés lesz a pénzügyekben 2023 júliusában
  • A bolygóállások különösen három csillagjegy esetében kedvezőek arra, hogy váratlanul plusz pénzhez jussanak. 
  • Az asztrológus arra azonban figyelmezteti a csillagjegyek szülötteit, hogy ne költekezzenek túl, mert amilyen könnyen jött, olyan könnyen mehet is az a pénz.
  • A Neptunusz retrográdjának köszönhető, hogy a pénzügyeikben szerencsések lehetnek ezek a csillagjegyek.

A június végi újhold és a Neptunusz retrográdja felkavarja az univerzum állóvizét. Ez három csillagjegynek különösen jót jelent az anyagiak terén. A kedvező bolygóállások nyomán ugyanis különösen szerencsések lesznek 2023 júliusában a horoszkópjuk szerint, és olyan váratlan bevételhez juthatnak, ami új irányba terelheti az egész életüket.

Mutatjuk, az asztrológus szerint melyik három csillagjegy számíthat szerencsés fordulatokra a pénzügyeiben 2023 júliusában. Ha kíváncsi vagy rá, mit tartogat a szerelem erre a nyárra, és melyik csillagjegyek szakíthatnak a közeljövőben, itt elolvashatod!

A Rák (június 21. – július 23.) szerencsés lesz a pénzügyekben 2023 júliusában

Kétszeresen szerencsés ez a hónap az asztrológus szerint a Rákok számára. Nem csak azért, mert a Nap a Rák jegyében tartózkodik július első három hetében, és emiatt különösen elemében érezhetik magukat a csillagjegy szülöttei, de két másik bolygó is belép a Rákba ebben a hónapban, ami jelentős támogatást nyújt.

A Merkúr hatása miatt a Rákok sokkal jobban hallgathatnak a megérzéseikre, melynek hatására szerencsés pénzügyi döntéseket hozhatnak. A Neptunusz segít, hogy a hozzá közel állókkal, családtagjaikkal is minőségi időt töltsenek, rendezzék a félreértéseket és vitás ügyeket, ami szintén kedvező hatással lehet az anyagi helyzetükre.

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei pénzre válthatják az ötleteiket 2023 júliusában

Az Oroszlán csillagjegy szülöttei pénzre válthatják az ötleteiket 2023 júliusában

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) szerencsés lesz a pénzügyekben 2023 júliusában

Nemsokára a Nap átlép az Oroszlán jegyébe. Ez egyben azt is jelenti, hogy eljön a csillagjegy szülötteinek ideje! Ám előtte még nagy szerencse érheti az asztrológus szerint az Oroszlánokat! A Merkúrnak és Neptunusznak köszönhetően olyan ötletei születnek, melyek pénzre válthatók. Ha ez nem lenne elég, a csillagjegy szülötteinek élete új fejezetbe lép. Tökéletes az időzítés ahhoz, hogy valóra váltsák nagy álmaikat vagy életcéljukat.

A Vízöntő (január 20. – február 18.) szerencsés lesz a pénzügyekben 2023. júliusában

Mint levegő jegynek, a Vízöntő varázsa az elméjében lakozik. Ezt a most uralkodó Merkúr csak még jobban felerősíti. Egészen különleges ötletekkel rukkolhatnak elő a csillagjegy szülöttei, melyek mások figyelmét is felkeltik. Meglepő támogatók adhatnak a megvalósításhoz jelentős anyagi támogatást. Ez új távlatokat nyit meg a Vízöntő karrierjében is. Ugyanakkor a Vénusz és a Szaturnusz közötti harmonikus bolygóállások emlékeztetik arra is a csillagjegy szülötteit, mennyi szeretet veszi körül őket és milyen értékesek.

Forrás: Well+Fit, fotó: Unsplash