Ezekre a csillagjegyekre kacsint rá a szerencse 2023-ban

2022. december 27.
Az óév lehet, hogy sok fájdalmat, nehézséget és bosszúságot okozott nekünk, de 2023 asztrológiai szempontból – úgy tűnik – egy igazán sokféle és sok tekintetben szerencsés év lesz! Nézzük, melyek azok a jegyek, akikre különösen rákacsint a szerencse az előttünk álló évben!
  • Mint minden év, a 2023 is keserédes év lesz a legtöbb csillagjegy számára. Minden csillagjegyet jellemezni fogják az évben a boldog és a szomorú fázisok egyaránt.
  • A nehézségek ellenére egyik csillagjegynek sem jósolják azt, hogy a boldogság elkerülne bennünket a következő évben.
  • Azonban van néhány jegy, akikre különösen rá fog kacsintani a szerencse 2023-ban. Cikkünk összefoglalja, melyek ezek.

Miért lehet jó az, ha előre megnézzük, mit jósolnak nekünk a csillagok az elkövetkezendő időszakra?  Az asztrológia szerint a csillagok állása életünk minden részét meghatározza, legyen szó személyes, szakmai, pénzügyi vagy egészségügyi területről. Ezen túlmenően, ha megtudjuk, hogy 2023-ban a jegyünk a jó szerencse csapatában van-e, akár motivációt jelenthet ahhoz, hogy 180 fokos változást hajtsunk végre az életünkben.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) éves horoszkópja 2023. január 1-től

2023-ban a szerelemre, a szerencsére és a sikerre a legnagyobb eséllyel rendelkező csillagjegy a Mérleg lesz. A Mérleg az állatöv hetedik jegye, a szeptember 23. és október 22. között születettek felett uralkodik. A Vénusz, a szerelem, a szépség és a bőség bolygója a Levegő jegyet uralja jövőre, ami meghatározza a Mérleg jegyben születettek életét. A 2023-as éves horoszkóp azt mondja, hogy a mérlegek fantasztikus évet zárhatnak majd jövő ilyenkor.

A Mérlegek vadonatúj lehetőségeket és jelentős áttöréseket tapasztalhatnak életük gyakorlatilag minden területén. Legtöbbször a céljaik után fognak haladni, és ösztönözve, felhatalmazva érzik majd magukat az új cselekvések megtételére is. Fontos korrekciókra lesz energiájuk az életük folyását illetően, ez pedig a gyorsabb előrelépést fogja ösztönözni. Jelentős nyereséget tudnak elérni mind a pénzügyekben, mind a magánügy terén. Anyagi haszon és új munkalehetőségek várhatnak a Mérlegekre.

A Skorpió (október 23. – november 21.) éves horoszkópja 2023. január 1-től

A 2023-as horoszkóp azt jósolja, hogy a Skorpióknak fantasztikus évük lesz. Életük minden területén vadonatúj lehetőségeket és jelentős áttöréseket fognak tapasztalni. A legtöbb Skorpió a céljaira fog fókuszálni, és felhatalmazást érez majd ahhoz, hogy új lépéseket tegyen az elérésük irányába.

A csillagjegy jól elhelyezett bolygói miatt nem fog hiányt szenvedni az életben. Mind anyagi haszon, mind új munkalehetőségek várnak rá. A multinacionális vállalatoknál dolgozó Skorpióknak lehetőségük lesz külföldre utazni képzésre, így változatosabbak lesznek a mindennapjaik.

Minden jegynek igazán változatos lesz jó szerencse szempontjából 2023, de van olyan 5 jegy, melynek különlegesen erős ugródeszkát jelenthet a 2023-as év. Érdemes nekik megragadni a felkínálkozó lehetőséget!

Minden jegynek igazán változatos lesz jó szerencse szempontjából 2023, de van olyan 5 jegy, melynek különlegesen erős ugródeszkát jelenthet a 2023-as év. Érdemes nekik megragadni a felkínálkozó lehetőséget!

A Bika (április 20. – május 20.) éves horoszkópja 2023. január 1-től

Remekül indul a 2023-as év a Bikák számára, aminek köszönhetően talán megfelelően tudják majd megszervezni és ütemezni a történéseket. Asztrológusok azt tanácsolják a Bikáknak, hogy a következő évre vonatkozó minden lényeges döntést az év elején hozzanak meg. A 2023-as év első hónapjaiban adódik a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy házasodjanak vagy vadonatúj lakásba költözzenek. Az év első felében megtett erőfeszítések garantált sikerhez vezetnek a jegy szülöttei számára.

Az év elején lehet, hogy a Bikák nem érzik majd magukat szerencsésnek, de nem hagyhatják, hogy ez elkedvetlenítse őket. Az emberek általában félnek a gyors ítélethozataltól, de a Bikák esetében ez teljesen alaptalan félelem. Ebben az évben a pénzzel kapcsolatos szerencséje nem lesz olyan nagy, de a szerelmi élete fenomenális lesz. A szerelmi életnek köszönhetően a Bikák életminősége javulni fog 2023-ban. Ha átalakítja szerelmi életét, minden szempontból jelentős szerencsét érhet el. A siker pénzügyi, romantikus és oktatási téren egyaránt várható.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) éves horoszkópja 2023. január 1-től

Az előrejelzések szerint az egyik legszerencsésebb éve lesz 2023 az Ikreknek. Ebben az évben az Ikrek elkezdik megvalósítani körülbelül minden eddigi céljukat. A jegy szülötteinek, ha van egy listájuk a céljaikról, azonnal kezdjenek el dolgozni rajtuk. A céljaik lehetnek sokfélék, ez a szerencsés év támogatni fogja őket a célok megvalósításában, legyen szó akár munkahelyi előléptetésről, szeretői kapcsolatokról vagy külföldi tanulásról. Ne idegeskedjenek az Ikrek az óév miatt, 2023 óriási szerencsét ad majd nekik, és hasznát veszi mindazoknak a dolgoknak, amelyeket az eddigi útjuk során tanultak.

Az Ikrek sikeresek lesznek az új évben az üzleti életben és a munkahelyükön, különösen az internetes vállalkozások terén. Azok az Ikrek, akik a sport- vagy filmiparban dolgoznak, idén különösen sikeresek lehetnek a karrierjük terén. Gyerek, ház és pénzügyi szempontból ez az év ígéretes lehet.

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.) éves horoszkópja 2023. január 1-től

A 2022 az Oroszlán számára kiváló lehetőségeket kínált, melyeket mindenképpen meg kellett ragadnia. A jegy szülöttei készüljenek fel egy rendkívül aktív és mozgalmas évre. Szerencsések lesznek, ezért amikor csak szükséges, ne féljenek hitet tenni elveik mellett.

Ügyeljenek azonban arra, hogy nem áldozhatják fel a minőséget a munkájuk során pusztán azért, mert a csillagjegyük 2023-ban szerencsés lesz. Dolgozzanak keményen, hogy minél több sikert érjenek el az életben. A karrier szempontjából a 2023-as év ideális lesz. Munkaváltók karrierálmai valóra válhatnak. Mire számíthatnak a szerelemben? Jó eséllyel 2023-ban találkozni fognak valakivel, akibe őrülten beleszeretnek.

Forrás: Astrotalk

Ezt már olvastad?