Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-től: pénz áll a házhoz

2023. augusztus 07.
A héten minden a pénzről szól az asztrológus szerint. A Vénusz retrográd nem csak a romantikus életét pezsdíti fel a csillagjegyeknek, de az anyagi helyzetükben is pozitív fordulatokra számíthatnak a heti horoszkóp szerint.
Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-től
  • Még mindig a Vénusz retrográd határozza meg a csillagjegyek mindennapjait.
  • A heti horoszkóp 2023. augusztus 7-től jövedelmező befektetéseket és pénzzel kapcsolatos pozitív híreket ígér.
  • Az asztrológus figyelmeztet, ne dőljünk be minden kecsegtető ajánlatnak.

A csillagjegyek bizonytalanságot érezhetnek a héten, ha komoly döntés előtt állnak. A bolygóállások azonban segíthetnek az asztrológus szerint helyesen választani. A heti horoszkóp szerint a 2023. augusztus 7-től kezdődő héten a pénz áll majd a középpontban. A Vénusz retrográd javíthat a csillagjegyek anyagi helyzetén.

Olvassuk el 2023. augusztusi horoszkópot is, hogy képet kapjunk róla, mi vár ránk a nyár utolsó hónapjában!

Kos (március 21. – április 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Régóta halogatott döntés végére tehet pontot a Kos a héten. Nagy megkönnyebbülést érezhetnek a csillagjegy szülöttei, hogy végre maguk mögött hagyták ezt a kereszteződést. Elmúlik a bizonytalanság érzése jövőjükkel kapcsolatban. A tanulságot ne felejtsék el levonni, mert szükség lehet rá, hogy ne ismétlődjön meg velük ismét ez a helyzet. A hét második felében pozitív híreket kaphatnak magánéletükkel kapcsolatban.

Bika (április 21. – május 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Úgy érezhetik a Bikák, hogy a világ összes terhe az ő vállukat nyomja. Fogadják el a segítséget, ami meglepő helyről érkezhet a héten. Sokkal hamarabb elérhetik a céljaikat, ha a terheket is megosztják másokkal. Ne legyenek áldozatok, nem tartják kevesebbre akkor sem, ha nem egyedül küzd meg minden problémával!

Ikrek (május 22. – június 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Figyeljenek és legyenek nyitottak a héten az Ikrek! Szükségük lesz rá, ha közelebb akarnak jutni a régóta dédelgetett álmaik beteljesüléséhez. A körülmények most kedvezőek lesznek ahhoz, hogy végre randira hívják azt az embert, akivel már egy ideje kerülgetik egymást. Ne hagyják, hogy a múlt sebei hátráltassák a jövő építésében, tanuljanak meg bízni újra a csillagjegy szülöttei!

Rák (június 22. – július 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Remek lehetőség bukkanhat fel a semmiből a Rákok előtt a hét közepén. Ragadják meg, fogadják el, nem biztos, hogy a közeljövőben ismét ilyen közel kerülhetnek az előrelépéshez. Nem mellesleg ez igen jövedelmező lépés lehet a csillagjegy szülöttei számára. A siker záloga most az, mennyire látják tisztán a saját szerepüket és képességeiket, és mennyire képesek realisztikus célokat kitűzni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Minden jól alakul a héten az Oroszlánok életében. Munkahelyi és magánéletükben egyaránt pozitív irányba indulnak a dolgok. Végre lesz lehetősége minőségi időt tölteni a családjával, elutazni párjával egy nyugodt hétvégére. Ez felfrissíti a kapcsolatukat is és túljuthatnak egy nem feltétlenül mély, de régóta húzódó és ezért mérgező problémán. 

Heti horoszkóp 2023. augusztus 7-től

A heti horoszkóp 2023. augusztus 7-től pozitív fejleményeket ígér a csillagjegyek anyagi helyzetében

Szűz (augusztus 24. – szeptember 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Ha egy jelre vártak a Szüzek, milyen döntést hozzanak, a héten megkaphatják. De jól figyeljenek, mert nem olyan formában érkezik a válasz a kérdéseikre, mint amire számítanának a csillagjegy szülöttei. Fontos, hogy a határokat élesen meghúzzák, különben kéretlen tanácsokkal és nyomasztó érzelmi zsarolással találhatják szemben magukat. 

Mérleg (szeptember 23. – október 23.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

A héten szükség lesz a Mérlegek józan ítélőképességére. Barátai kérhetik ki a csillagjegy szülötteinek tanácsát. Vigyázzanak, hogy ne álljanak egyik oldalra sem, ha nem akarják, hogy ellenük fordítsák a helyzetet. Csak tegyék, amit a logika diktál, ne hallgassanak azokra, akik meg akarják győzni valami olyanról, ami ellen hangosan tiltakoznak megérzéseik.

Skorpió (október 24. – november 22.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

A munkában lesz nagy szüksége a Skorpióknak a héten minden tehetségükre, mert más nem tudja megoldani azt a problémát, amivel szembesülnek. Ez a lehetőség remekül jövedelmez a csillagjegy szülötteinek, előrébb léphetnek a ranglétrán és anyagi juttatásokra is számíthatnak. 

Nyilas (november 23. – december 21.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Fel kell nőniük a magánéletükben adódó helyzetekhez a Nyilasoknak a héten, ha nem akarják elveszíteni párjukat. Lehet, hogy egy utazásról is le kell mondaniuk. Muszáj szembenézniük a csillagjegy szülötteinek azzal a kérdéssel, mi a fontosabb számukra. Ha jól döntenek, nagy megkönnyebbülést érezhetnek a Nyilasok.

Bak (december 22. – január 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Muszáj egyensúlyba hozni az életét a Bakoknak, amire jó lehetőséget kínálnak a héten a bolygóállások. A csillagjegy szülötteinek az utóbbi hetekben komoly feszültséget okozhatott a munka és a magánélet összeegyeztetése. Úgy érezhették, szétszakadnak a kétféle felelősség között. Törődjenek többet az egészségükkel, hogy megelőzzék a nagyobb bajokat!

Vízöntő (január 21. – február 19.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

Elérkezett az áttörés pillanata a Vízöntőknek. A héten szükségük lesz minden lelkierejükre ahhoz, hogy meghozzák végre az életüket új irányba mozdító döntést. Lehet, hogy más országba költözésre adódik jó lehetőség, vagy párkapcsolati válságukból kell megtalálniuk a kiutat. 

Halak (február 20. – március 20.) heti horoszkópja 2023. augusztus 7-től

A héten szüksége lesz kreatív adottságaira a Halaknak. Olyan új feladatokat kaphatnak munkahelyükön a csillagjegy szülöttei, melyek felébresztik végre motivációjukat, amit hosszú idővel ezelőtt elveszítettek. Magabiztosabbnak és lelkesebbnek érezhetik végre magukat a héten a Halak, amit mások is észrevesznek rajtuk.

Forrás: StyleCaster, fotó: Getty Images