4 csillagjegy, akik elhamarkodottan szakíthatnak a nyaralás alatt

2023. július 19.
A nyár nem csak az új szerelmek, de gyakran a szakítások időszaka is. Négy csillagjegy azonban hajlamos lehet túl gyorsan kimondani a végső szót a párkapcsolatában az asztrológus szerint.
Csillagjegy hirtelen szakítás nyaralás alatt
  • Az asztrológus figyelmeztet, ha a négy csillagjegy valamelyikéhez tartozunk, ne hozzunk hirtelen felindulásból a kapcsolatunk végét jelentő döntést, mert nagyon gyorsan megbánhatjuk.
  • A horoszkóp szerint még a nyár folyamán megtörténhet a négy csillagjeggyel, hogy elhamarkodottan szakítanak.
  • Lehet, hogy csak egy kis türelemre lenne szüksége a négy csillagjegynek önmagával és párjával szemben ahhoz, hogy elkerüljék a szakítást.

Talán az egyre forróbb idő vagy a nyomasztó év teszi, amit a hátunk mögött tudhatunk, de a statisztikák szerint a nyaralás nem csak összehozhat egy párt, de a kapcsolat végét is okozhatja. A négy csillagjegy esetében a szakítás nem egy régóta érlelgetett döntés következménye lehet a nyáron az asztrológus szerint, inkább hirtelen felindulásból, stressz alatt megtett lépés. Nem csoda, ha ezt jó eséllyel röviddel utána megbánhatják. Ám nem biztos, hogy még ekkor is lesz visszaút.

Mutatjuk, melyik négy csillagjegy esetében fordulhat elő, hogy a nyáron hirtelen felindulásból szakítanak az asztrológus szerint.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.) szakíthat elhamarkodottan 2023 nyarán

A nyaralás alatt olyan konfliktus kerülhet felszínre, amit jobb lett volna tisztázni még az indulás előtt. Régóta kerülték már párjával, hogy ezt megbeszéljék. A tény, hogy a tökéletes romantikus nyaralásról szőtt ábrándképe kútba esett, annyira feldühítheti a Mérleget, hogy hirtelen felindulásból szakíthat párjával. Ezt elkerülhetik a csillagjegy szülöttei, ha időben tisztázzák a félreértéseket. Bár a Mérlegek hajlamosak mindenáron elkerülni a konfliktust, nem biztos, hogy ez a hozzáállás minden esetben kifizetődő a szerelemben.

A Skorpió (október 23. – november 21.) szakíthat elhamarkodottan 2023 nyarán

Visszaüthet a nyaralás alatt, hogy a Skorpiók párkapcsolatukban mindig magukra vállalják a rossz szerepét. Előbb-utóbb tényleg elhiszik ugyanis a csillagjegy szülöttei, hogy ők a felelősek mindenért. Senki sem fekete és fehér, a párjuk sem, ők maguk sem, így mindig az adott szituációban kell megvitatni a megoldást, hiszen a bűnbak kikiáltása még sosem oldott meg semmit.

Visszaüthet a nyaralás alatt, hogy a Skorpiók párkapcsolatukban mindig magukra vállalják a rossz szerepét

Visszaüthet a nyaralás alatt, hogy a Skorpiók párkapcsolatukban mindig magukra vállalják a rossz szerepét

A Nyilas (november 22. – december 21.) szakíthat elhamarkodottan 2023 nyarán

Már korábban is megtörténhetett a Nyilasokkal, hogy a nyaralás alatt szakítottak valakivel. Nem akarják elkövetni ugyanazt a hibát, ám ha nem figyelnek, a régi mintát másolják. Ha tudatosan építkeznek a kapcsolatukban, nem csak sodródnak a történésekkel, jó eséllyel kerülhetik el az újabb szakítást és vele együtt az újabb megbánást. Ez a mostani helyzet segíthet megérteni a korábbi párkapcsolatait is a csillagjegy szülötteinek, így egy nagyon fontos tanulási szakasz veheti kezdetét az életüknek.

A Halak (február 19. – március 20.) szakíthat elhamarkodottan 2023 nyarán

Úgy érezhetik magukat a Halak a nyaralásukon, mint egy érzelmi hullámvasúton. Ösztönösen ki akarnak szállni, ám a pánik nem feltétlenül jó tanácsadó. Nem biztos, hogy a legjobb menekülés a szakítás, főleg, ha valójában a párjukkal szeretnének maradni. Kommunikáljanak többet és mélyebben ahelyett, hogy a nyaralás hevében a szőnyeg alá akarják söpörni a rossz érzéseket. Tegyék meg az első lépést a csillagjegy szülöttei, ne várjanak a párjukra. Ha ő nem tudja, hogy segítségre van szükségük, nem is tud segíteni.

Forrás: Your Tango, fotó: Unsplash