4 csillagjegy, aki szakít júliusban az asztrológus szerint

2023. július 04.
Előfordul, hogy magunknak sem akarjuk bevallani, amikor egy szerelem véget ér. Minél hamarabb tisztába jövünk az érzéseinkkel, annál könnyebb lehet mindkét félnek az asztrológus szerint. Júliusban a horoszkóp szerint négy csillagjegynél nagy a valószínűsége a szakításnak.
4 csillagjegy szakít júlusban asztrológus szerint
  • Néha a körülmények kényszerítik a szerelmespárt arra, hogy véget vessenek a kapcsolatuknak, ahogy arra az asztrológus szerint a Kosoknál sor kerülhet júliusban.
  • A szakítás során úgy érezzük, mintha kirántanák a lábunk alól a szőnyeget, nincs ez másképp azzal a 4 csillagjeggyel sem, akik nagy eséllyel szakítanak nyár közepén az asztrológus szerint.
  • A mély szomorúság mellett a csillagjegyek, akik szakítanak júliusban, azzal is tisztában lesznek, hogy bár most nagyon fáj, de túlélik és új kezdet vár rájuk.

Olyan valakivel élünk kapcsolatban, akiről úgy érezzük, hogy nem ad nekünk annyit, amennyit mi adunk neki? Boldogtalanok vagyunk, és úgy gondoljuk, a helyzet nem változik? Az asztrológus szerint a bolygóállások most négy jegy esetén szakítás felé terelhetik az ilyen helyzetbe került párokat. 

Mutatjuk, a horoszkóp szerint melyik négy csillagjegy szakíthat nagy eséllyel 2023 júliusában!

A Kos (március 20. – április 21.) nagy eséllyel szakíthat júliusban a horoszkóp szerint

A körülmények hatására úgy érezhetik a Kosok, hogy elérték a határaikat és a szerelmi életük patthelyzetbe került. Még akkor is, ha látszólag minden rendben van a párkapcsolatában. Ez legalább ad némi időt arra, hogy átgondolják, hogyan tovább. Abban viszont nincs választásuk a csillagjegy szülötteinek, hogy muszáj szembenézniük a valósággal. Ez a Kosok esetében most azt jelenti, hogy a saját gyógyulásuknak ára van.

Az Ikrek (május 21. – június 20.) nagy eséllyel szakíthat júliusban a horoszkóp szerint

Azon tűnődhetnek az Ikrek, mi volt az a pont az életükben, amikor elveszítették a stabilitást és biztonság érzetét, és mióta nem szerelmesek valójában már a párjukba. Nem ez az első eset, hogy ez megtörténik egy kapcsolatban a csillagjegy szülötteivel, jól ismerik ezt az érzést. Már tapasztalják az első fizikai jeleit a közelgő szakításnak, a szívük gyorsabban ver, már előre fáj a veszteség és ahogy telnek a napok, egyre biztosabban érzik, nincs más választásuk, csak a szakítás. A mély szomorúság mellett az Ikrek azzal is tisztában vannak, hogy bár most nagyon fáj, de túlélik és új kezdet vár rájuk.

A Skorpió csillagjegy is nagy eséllyel szakíthat 2023 júliusában az asztrológus szerint

A Skorpió csillagjegy is nagy eséllyel szakíthat 2023 júliusában az asztrológus szerint

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.) nagy eséllyel szakíthat júliusban a horoszkóp szerint

Nagy igazságokra ébrednek rá a jegy szülöttei az életükkel kapcsolatban a következő napokban. Megértik, hogy az üresség érzése azt jelenti, véget ért a szerelmük párjukkal. Mindent megtettek az elmúlt időkben, hogy ez a kapcsolat működjön, most azonban arra jönnek rá, hogy nem minden rajtuk múlik. Míg mostanáig úgy tettek, mintha minden rendben lenne, júliusban tudatosul bennük, bármennyire is fájdalmas, de a szakítás elkerülhetetlen. Tovább kell lépniük.

A Skorpió (október 23. – november 21.) nagy eséllyel szakíthat júliusban a horoszkóp szerint 

A Mars feszültséget hozhat a Skorpiók életébe, ami július harmadik hetében éri el csúcspontját. Ez a reménytelenség érzésével töltheti el a csillagjegy szülötteit. Szerelmi életük már egy ideje a katasztrófa szélén táncolt, ám ahogy sokan, a Skorpiók sem akarták bevallani eddig, véget ért ez a szerelem. Ugyanakkor július végén más irányba mozdul a csillagjegy szülötteinek élete, elmúlik a tehetetlenség és nem akarnak tovább tettetni. Bár most fáj, ez a nehéz döntés végül megnyitja a kapukat a boldogság felé a Skorpiók számára.

Forrás: Marie Claire Greek Fotó: Unsplash, Getty Images