Ezek a csillagjegyek szakítanak 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

2023. augusztus 02.
A nyár utolsó hónapja nagyon mozgalmas lesz a párkapcsolatokban és szerelemben az asztrológus szerint. Négy csillagjegy számára ez nem feltétlenül jelent örömteli fejleményeket. A horoszkóp szerint ők ugyanis nagy eséllyel szakíthatnak 2023 augusztusában.
Ezek a csillagjegyek szakítanak 2023 augusztusában a horoszkóp szerint
  • Nem lesz hiány izgalmakban és váratlan fordulatokban a szerelmi életünkben a horoszkóp szerint 2023 augusztusában.
  • A nyár utolsó hónapja négy csillagjegy számára szakítást tartogathat az asztrológus szerint.
  • A már régóta húzódó párkapcsolati problémák kiéleződhetnek az augusztusi bolygóállások és a Vénusz retrográd miatt.

A Vénusz retrográd az asztrológiában felfokozott szenvedélyt és érzelmeket hoz. Ez nem csak azt jelenti, hogy sokkal izgalmasabb kalandok várnak a csillagjegyekre a hálószobában és olyan randevúkra kerülhet sor, melyekre már régóta vártunk. 

Sokkal hevesebb érzelmekkel reagálhatunk az asztrológus szerint a párkapcsolati problémákra is. Különösen négy csillagjegy esetében fordulhat elő, hogy 2023 augusztusában szakításra kerül sor, mert nem lehet tovább a szőnyeg alá seperni a nézeteltéréseket, korábbi sérelmeket. 

Lesznek, akik saját magukra koncentrálnak csak, mások kalandokban keresik a boldogságot, míg sokan képtelenek lesznek tovább úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Mutatjuk, melyik négy csillagjegy érzi úgy, hogy nincs tovább a párkapcsolatában 2023 augusztusában és szakít nagy eséllyel a horoszkóp szerint!

Az Oroszlán szakíthat 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

A munkahelye, családi élete és személyes döntései miatt is nyomás alá kerülhetnek a nyár utolsó hónapjában az Oroszlánok. A Vénusz retrográd, ami július 23-tól szeptember 4-ig tart, bonyolult helyzeteket idézhet elő a csillagjegy szülötteinek szerelmi életében, ami negatívan hat a környezetében élőkre is. Összeveszések és szakítás is történhet az Oroszlánokkal a következő hetekben, úgy érezhetik, most minden összecsap a fejük felett. 

A Bika szakíthat 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

Válasszák meg okosan a harcaikat, és ne hagyják a Bikák, hogy az egójuk irányítsa őket. Bár a Vénusz a csillagjegy uralkodó bolygója, most a retrográdban mégis komoly konfliktusokat szülhet. Ne menjenek bele olyan konfliktushelyzetekbe a Bikák, amikről nyilvánvaló, hogy csapdába csalják őket. 

A Vénusz retrográd négy csillagjegy esetében vezethet szakításhoz 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

A Vénusz retrográd négy csillagjegy esetében vezethet szakításhoz 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

A Vízöntő szakíthat 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

Mindig a tiszta helyzeteket keresi a Vízöntő, ám a következő napok a Vénusz retrográd miatt sokkal kuszábbak lehetnek, mint amiben még jól érzik magukat. A csillagjegy szülöttei emiatt a különválást választhatják, ami lehet, hogy csak átmeneti, ám muszáj a fejükben rendet rakni, hogy lássák, merre tart a kapcsolat és tényleg erre van-e szükségük, mielőtt kimondják a végső szót.

A Skorpió szakíthat 2023 augusztusában a horoszkóp szerint

Ha a Skorpiók nem akarják, hogy a kapcsolatuk véget érjen, és úgy érzik, megéri tenni azért, hogy a párjukkal együtt legyenek, pontosan tudják, mi a dolguk. A Vénusz retrográd nemcsak a problémákat szítja fel, hanem a tüzet is. Ha a szenvedély hiányzik a csillagjegy szülötteinek párkapcsolatából, dolgozzanak érte keményebben, hogy ismét feléledjen közöttük. Ne engedjék a Skorpiók, hogy apróságok verjenek éket közéjük párjával!

Forrás: Marie Claire Greek, fotó: Unsplash