Ezek a csillagjegyek vágynak leginkább poliamor párkapcsolatra

2024. április 06.
Egy poliamor párkapcsolat nem mindenki számára komfortos. De vannak bizonyos csillagjegyek, akik az átlagnál sokkal nyitottabban állnak a többszerelműséghez.
Horoszkóp csillagjegyek poliamória

A Feeld nevű alkalmazás az elmúlt három évben 500%-os növekedést tapasztalt azon felhasználók számában, akik az etikus nem monogám és a poliamor szavakat szerepeltetik társkereső profiljukban. Emellett 2024-ben az OkCupid társkereső alkalmazás felhasználóinak is 33%-a mondta, hogy szívesen kipróbálna egy nyitott kapcsolatot, ez az eredmény pedig a 2014-es mindössze 27%-hoz képest jelentős emelkedést mutat.

A fiatalok egyre bátrabban kezdenek kísérletezni a párkapcsolatok különféle típusaival – és vannak olyanok, akik az átlagnál is nyitottabban állnak a témához. 

Ikrek (május 21. – június 20.)

A kommunikáció bolygója, a Merkúr által uralt, beszédes légjegyként az Ikrek semmit sem szeret jobban, mint flörtölni és szórakoztató beszélgetéseket kezdeményezni. Mivel állandó szellemi stimulációra vágyik, jól tudná magát érezni egy hármas kapcsolatban is.

Nagyon is élvezné, ha két partnerhez kellene hazatérnie, és nem bánná, ha a szex is megduplázódna. Ha az egyik partnere elfoglalt, ott lenne számára valaki más, akitől meg tudná kapni a figyelmet, amit igényel. 

Az Ikrek könnyen elunja magát a hagyományos megoldásokban, beleértve az egyszerre egy emberrel való randizást is. Lehet, hogy idővel arra is rájön, hogy valójában sosem volt boldog a monogám párkapcsolataiban.

poliamor-kapcsolat-csalad

Nyilas (november 22. – december 21.)

Szórakozásra éhes tűzjegyként a Nyilas természetéből fakadóan vonzódik a nem hagyományos életmódhoz, beleértve az egynél több emberrel való egyidejű randizást is. Sosem hitt a tündérmesében, amely szerint egyetlen igaz szerelem létezik, akivel boldogan kell élnie, amíg meg nem hal. Ehelyett nyitott arra, hogy több igaz szerelmet találjon.

A Nyilasokat a Jupiter, a szerencse és a terjeszkedés bolygója uralja, ami azt jelenti, hogy különösen szenvedélyesen élik az életüket. Ez az uralkodó bolygó azt is jelentheti, hogy egy Nyilas nem szereti, ha korlátok közé szorítják. 

Míg sok Nyilas a szingliséget választja, hogy ne érezze magát leláncolva, mások más utat választanak, és kipróbálják a nyitott vagy poliamor kapcsolatokat

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Míg egy Skorpión vagy egy Halakon úrrá lenne a féltékenység egy poliamor felállásban, egy Bikának vagy egy Szűznek pedig egyszerűen nem lenne energiája fenntartani egy ilyen kapcsolatot, addig a Vízöntő a személyiségjegyek olyan keverékével rendelkezik, ami lehetővé teszi számára, hogy egyszerre két emberbe is beleszeressen.

Kissé zárkózott légjegyként a Vízöntők nem fogják magukat mellőzöttnek vagy elfeledettnek érezni, ha a partnerük nem figyel oda rájuk. Egy cseppet sem féltékenyek, sőt, kifejezetten örülnek, hogy van egy második partnerük, aki hajlandó átvenni a helyüket, amikor egyedül akarnak lenni.

A Vízöntőt az Uránusz, az inspiráció és a változás bolygója is uralja, ami azt jelenti, hogy nyitott az új dolgok iránt. Ezért érzi úgy sok Vízöntő, hogy akkor él igazán, ha poliamor kapcsolatban van.

Forrás: Bustle Fotó: Getty Images