A Merkúr retrográd szerelmet hoz tavasszal ennek a három csillagjegynek

2024. április 13.
Ahogy az idő melegszik, úgy kerülnek a csillagjegyek is egyre szerelmesebb hangulatba. Izgalmas időszak a párkapcsolat szempontjából 2024 áprilisa, hiszen a Merkúr retrográd miatt minden másként alakulhat, mint egyébként. Három csillagjegy számára viszont kifejezetten szerencsés lesz ez az időszak a szerelemben a horoszkóp szerint.
Merkúr retrográd tavaszi szerelmi horoszkóp
  • A Merkúr retrográd 2024. április 25-ig határozza meg a csillagjegyek szerelmi életét.
  • Érdemes jobban odafigyelnünk a Merkúr retrográd alatt a tavaszi szerelmi horoszkóp szerint, hogyan fejezzük ki az érzéseinket a párunk felé, hiszen gyakori, hogy félreérthetően fogalmazunk. 
  • A szerelmi horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek, legyenek rugalmasabbak a randevúk szervezésénél és időpontjával kapcsolatban, mint általában.

A Merkúr retrográd és a Vénusz a Kos jegyében roppant erős és egymással ellentétes energiákat szabadít fel 2024 áprilisában, ez nagy hatással lehet a szerelmi életünkre a horoszkóp szerint. Érzéki pillanatok, de heves viták is felkavarhatják a következő napokat. 

Különösen három csillagjegy szerelmi életére lesz nagy hatással a Merkúr retrográd 2024 áprilisában. A bolygóállás hatására izgalmas fordulatok várhatók a szexuális életükben és párkapcsolatukban.

A Merkúr retrográd 2024 áprilisában ennek a 3 csillagjegynek a szerelmi életére lesz legnagyobb hatással

1. Ikrek (május 21. – június 20.)

A Vénusz, a szerelem bolygója mozgalmas pillanatokat hoz 2024 áprilisában az Ikrek társas életébe. A Merkúr retrográd alatt rengeteg flörttel teli estére számíthatnak a csillagjegy szülöttei. Egy korábbi ismeretség felelevenítését kifejezetten támogatják a bolygóállások. A hónap közepén egy régi barát ismét felbukkanhat az ismeretségi körében. Járjanak nyitott szívvel és szemmel a Merkúr retrográd alatt a csillagjegy szülöttei, mert váratlan helyen bukkanhat fel életük szerelme.

2. Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Merkúr retrográd álomszerű időszak 2024 áprilisában a Szűz életében. Ugyanakkor újra kell gondolniuk az érzelmi határaikat és az elfojtott érzéseiket. A csillagjegy szülötteinek rejtett vágyai most napvilágra kerülnek. De ne féljenek szembenézni ezekkel a tudatalatti érzésekkel. Ha elkezdenek dolgozni velük, a Merkúr retrográd az útjukba sodorja azt az embert, aki nem használja ki a csillagjegy szülötteinek sebezhetőségét.

3. Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntő szerelmi életét nemcsak a Merkúr retrográd határozza meg 2024 áprilisában, hanem a Plútó is hatással lesz rá. A kommunikáció döntő fontosságú lesz a párkapcsolatát illetően, legyen szó randizásról, bimbózó románcról vagy tartós kapcsolatról. Túlérzékenyek lehetnek a csillagjegy szülöttei azzal kapcsolatban, amit a hozzájuk közel állók mondanak a Merkúr retrográd alatt nekik. Ne féljenek visszafejteni a rétegeket, mert csak így kapcsolódhatnak a másikhoz mélyebb, intim módon!

Forrás: Bustle, fotó: Getty Images, Unsplash